Vintertilbehør

For at du og din bil din skal klare de kaldeste månedene i året, er det visse biltilbehør som faktisk er helt nødvendig. Ta en kikk på vårt store utvalg av vintertilbehør til bilen. En kupévarmer gjør turen mer behagelig, mens en effektiv isskrape sørger for at du i det hele tatt kommer deg av gårde. Her finner du også rattmuffer for frosne hender, snøbørster, snøkjettinger slik at du kommer deg til fjells, og mye mer.

Langstrakt land - flere værforhold

Er du bileier i Norges langstrakte land, er du klar over at været kan variere veldig på forskjellige plasser ved forskjellige tidspunkter under året. Og det er nettopp derfor vi på Mekonomen har fylt opp denne kategorien med de produktene som vi tror kan gjøre ditt billiv enklere.

En kaldstart er uheldig for bilens motor med tanke på slitasje, klimaet og din egen lommebok, men her i kategorien for vintertilbehør handler det også om produkter som snøkjetting, snøskuffer, isskraper, låsespray og mange andre ting som kan bli nødvendig for å ikke bli stående utenfor en bil som plutselig ikke er kjørbar.

Velg vintertilbehør som passer din bil

Hvis du er usikker på om et bestemt produkt kan brukes til akkurat din bil, kan du kan raskt og enkelt sortere produktene våre basert på ditt registreringsnummer. Ved å skrive inn registreringsnummeret i vår smarte filtreringsfunksjon, får du bare produktene som passer din bil, noe som kan være en god idé hvis du er ute etter en motorvarmer eller noe mer avansert.

Kjøp biltilbehøret for vinteren på Mekonomen.no

Vi i Mekonomen kjenner godt det norske klimaet og vet at på 365 dager kan det være nesten 365 forskjellige værforhold å håndtere. Vi synes derfor at det skal være billig og enkelt å fylle opp garasjen din og bilen din med smarte produkter som gjør bileierskapet ditt like enkelt en sommerdag i juli som en vinterdag i januar. Her har vi har samlet vintertilbehør som vi vet er av virkelig høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr rask og smidig levering, og du får varene dine sendt hjem på bare noen få dager. Hvis det er et mer komplisert kjøp, kan du selvfølgelig også kontakte vår kundeservice for veiledning og smarte tips, eller du kan besøke oss i en av våre butikker.