Tommestokk, målebånd og skyvelære

Innen bilmekanikk er nøyaktige målinger av avgjørende betydning for å sikre at kjøretøyene fungerer optimalt og trygt. Tre viktige måleverktøy som brukes i denne bransjen er tommestokk, målebånd og skyvelære.

Tommestokk: En tommestokk er et grunnleggende, men allsidig måleverktøy i bilmekanikk. Den er vanligvis laget av metall eller plast og har standardmål i både inches og centimeter. Tommestokken brukes til å måle en rekke dimensjoner, som lengde, bredde og høyde på bilkomponenter. Den er spesielt nyttig for å kontrollere klaringer, dimensjoner på mindre komponenter og for å vurdere slitasje.

Målebånd: Et målebånd er et fleksibelt måleverktøy som brukes til å måle lengder på en mer praktisk og nøyaktig måte enn en tommestokk. Innen bilmekanikk brukes målebånd ofte til å ta lengdemålinger, for eksempel av ledninger, slanger og kabler. De finnes i forskjellige lengder og kan også ha metriske og imperiale målinger.

Skyvelære: Skyvelæret er et avansert måleverktøy som gir høy presisjon. Det kan måle både indre og ytre dimensjoner nøyaktig, inkludert diameteren på bolter, bredden på bremseskiver og klaringene mellom komponenter. Skyvelæret har en skyvbar kjeve som gir muligheten til å måle på ulike dybder og er utstyrt med en skala og digitalt avlesningsverktøy for ekstra nøyaktighet.

Disse måleverktøyene er uunnværlige for bilmekanikere da de sikrer at reparasjoner og vedlikehold utføres med høy presisjon, og dermed bidrar til å opprettholde sikkerheten og ytelsen til kjøretøyene.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter tommestokk, målebånd eller skyvelære har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Vis som

Artikler 1-12 av 15

Side
per side

26-Delers bladsøker

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:108 Nok
Ikke medlem:120 Nok

Bladsøker 20 Deler

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:176 Nok
Ikke medlem:195 Nok

Skyvelære

  • Produsent: Carwise
Klubbpris:125 Nok
Ikke medlem:139 Nok

Bladsøker

  • Produsent: Carwise
Klubbpris:71 Nok
Ikke medlem:79 Nok

Målebånd Stål 5M

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:155 Nok
Ikke medlem:173 Nok
Klubbpris:1033 Nok
Ikke medlem:1148 Nok

Rustfri Linjal 30Cm

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:54 Nok
Ikke medlem:60 Nok

Rustfritt Skyvelær

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:406 Nok
Ikke medlem:451 Nok
Klubbpris:211 Nok
Ikke medlem:234 Nok
Klubbpris:48 Nok
Ikke medlem:53 Nok
Klubbpris:78 Nok
Ikke medlem:87 Nok

Tommestokker

  • Produsent: Carwise
Klubbpris:28 Nok
Ikke medlem:31 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 15

Side
per side