Dekkglans

Her på Mekonomen.no har vi samlet alle produktene du trenger for å ta vare på bilen din både sommer og vinter. Akkurat som med bilens interiør og eksteriør generelt, ønsker vi også at dine dekk og felger skal skinne. Om vinteren, kan dette være vanskelig å oppnå. Men, hvis du bruker dekkglans holder seg dekkene friske lengre, dessuten blir de lettere å rengjøre, og i tillegg unngår du gråaktige dekk selv når været motarbeider deg.

Dekkglans er en viktig komponent innen bilpleie som brukes for å gi dekkene på kjøretøyet ditt en strålende og velpleid glans. Denne produktkategorien er utviklet for å forbedre både utseendet og beskyttelsen av bilens dekk.

Dekkglansprodukter kommer vanligvis i form av flytende eller i sprayform. De inneholder ofte silikonbaserte ingredienser som gir dekkene en dyp, mørk glans, samtidig som de beskytter dem mot skadelige påvirkninger fra sollys, forurensning og værforhold. Påføringen av dekkglans er en enkel prosess; du sprayer eller påfører produktet jevnt på dekkets overflate og lar det tørke.

Fordelene med dekkglans inkluderer ikke bare den umiddelbare estetiske forbedringen av dekkets utseende, men også en økt beskyttelse som forhindrer dekkets aldring og sprekker. Dekkglans kan bidra til å forlenge levetiden til dekkene og bevare deres integritet i ulike værforhold.

Så, uansett om du er opptatt av å opprettholde bilens estetikk eller ønsker å forlenge dekkenes levetid, er dekkglans et viktig verktøy i bilpleierepertoaret ditt. Det gir ikke bare en imponerende glans, men også en pålitelig beskyttelse for dekkene dine.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter dekkglans har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Dekk som er enkle å rengjøre

Hvis du, akkurat som oss, liker å holde bilen i toppform, har du kommet til rett sted. Vi i Mekonomen elsker å bry oss om bilene våre, og vi vet at det ikke bare får bilen til å føles finere, det kan i mange tilfeller også forlenge levetiden hvis du vedlikeholder og tar vare på bilen din ordentlig. Vi har derfor ikke spart inn på produktutvalget når det kommer til rengjøring av biler, og det er selvfølgelig ikke noe unntak når det gjelder dekkglans og andre produkter i kategorien dekk- og felgrengjøring. Dekkglans beholder den svarte fargen på dekket, og du slipper den gråaktige fargen som gjerne dukker opp etter hvert på dekkene. Bruk dekkglans og få liv i dekkene igjen slik at hele bilen oppleves som friskere, renere og finere.

Bestill dekkglans online

Her på Mekonomen.no har vi samlet et stort utvalg for alle som ønsker blanke dekk. Vi jobber med kjente merker som vi selger til konkurransedyktige priser, og vi sørger også for at de fleste produktene kan bestilles online og sendes direkte hjem til deg. På grunn av innholdet i noen av rengjøringsproduktene kan disse kun hentes i fysiske butikker.

Hold dekkene skinnende rene

Å holde en bil skinnende ren på en norsk veibane i vintermånedene er nest inntil umulig. Regn, vind, slaps og snø påvirker bilen på flere måter, og veisaltet gjør neppe ting bedre. Men det er mye du gjøre selv for å forenkle renholdet. Bruk av dekkglans er en god start på å holde dekkene svarte og bibeholde følelsen av ny stand. Det er rett og slett umulig å unngå at bilen blir skitten om vinteren, men du kan gjøre ditt beste for at den skal se så bra ut som mulig i det minste. I tillegg til dekkglans, har vi også sett/kit for rehabilitering av dekkfargen hvis du føler at det er på tide med en grundig restaurering av dekkene.