Dekkglans

Her på Mekonomen.no har vi samlet alle produktene du trenger for å ta vare på bilen din både sommer og vinter. Akkurat som med bilens interiør og eksteriør generelt, ønsker vi også at dine dekk og felger skal skinne. Om vinteren, kan dette være vanskelig å oppnå. Men, hvis du bruker dekkglans holder seg dekkene friske lengre, dessuten blir de lettere å rengjøre, og i tillegg unngår du gråaktige dekk selv når været motarbeider deg.

Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

Artikler 1-12 av 17

Side
per side
Klubbpris:117 Nok
Veil. pris:129 Nok

CRC Dekkpolish

  • Produsent: CRC
Klubbpris:135 Nok
Veil. pris:149 Nok
Klubbpris:198 Nok
Veil. pris:219 Nok

Felgrens

  • Produsent: Autoglym
Klubbpris:270 Nok
Veil. pris:299 Nok

Dekkglans

  • Produsent: Autoglym
Klubbpris:189 Nok
Veil. pris:209 Nok

Wheel Protector 300ml, Autoglym

  • Produsent: Autoglym
Klubbpris:342 Nok
Veil. pris:379 Nok

CRC Tire Shine Pro

  • Produsent: CRC
Klubbpris:144 Nok
Veil. pris:160 Nok
Klubbpris:191 Nok
Veil. pris:212 Nok

Chemichals/Cement

  • Produsent: Schrader
Klubbpris:214 Nok
Veil. pris:237 Nok

QUIXX Black Tyre Colour

  • Produsent: QUIXX
Klubbpris:279 Nok
Veil. pris:309 Nok
Klubbpris:234 Nok
Veil. pris:259 Nok

Wet & Black Trim Gel 300ml

  • Produsent: Turtle
Klubbpris:153 Nok
Veil. pris:170 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 17

Side
per side

Dekk som er enkle å rengjøre

Hvis du, akkurat som oss, liker å holde bilen i toppform, har du kommet til rett sted. Vi i Mekonomen elsker å bry oss om bilene våre, og vi vet at det ikke bare får bilen til å føles finere, det kan i mange tilfeller også forlenge levetiden hvis du vedlikeholder og tar vare på bilen din ordentlig. Vi har derfor ikke spart inn på produktutvalget når det kommer til rengjøring av biler, og det er selvfølgelig ikke noe unntak når det gjelder dekkglans og andre produkter i kategorien dekk- og felgrengjøring. Dekkglans beholder den svarte fargen på dekket, og du slipper den gråaktige fargen som gjerne dukker opp etter hvert på dekkene. Bruk dekkglans og få liv i dekkene igjen slik at hele bilen oppleves som friskere, renere og finere.

Bestill dekkglans online

Her på Mekonomen.no har vi samlet et stort utvalg for alle som ønsker blanke dekk. Vi jobber med kjente merker som vi selger til konkurransedyktige priser, og vi sørger også for at de fleste produktene kan bestilles online og sendes direkte hjem til deg. På grunn av innholdet i noen av rengjøringsproduktene kan disse kun hentes i fysiske butikker.

Hold dekkene skinnende rene

Å holde en bil skinnende ren på en norsk veibane i vintermånedene er nest inntil umulig. Regn, vind, slaps og snø påvirker bilen på flere måter, og veisaltet gjør neppe ting bedre. Men det er mye du gjøre selv for å forenkle renholdet. Bruk av dekkglans er en god start på å holde dekkene svarte og bibeholde følelsen av ny stand. Det er rett og slett umulig å unngå at bilen blir skitten om vinteren, men du kan gjøre ditt beste for at den skal se så bra ut som mulig i det minste. I tillegg til dekkglans, har vi også sett/kit for rehabilitering av dekkfargen hvis du føler at det er på tide med en grundig restaurering av dekkene.