Sikkerhet

Denne kategorien handler om sikkerhet - både når bilen er i trafikk, eller om den av forskjellige årsaker står stille. Her finner du blant annet setebelter, nakkestøtter og produkter som beskytter kjøretøyet ditt mot tyveri ved parkering, men også livsviktige sikkerhetsprodukter for mer ufrivillige stopp. En rattlås er en billig forsikring hvis du har en litt eldre bil.

Når det kommer til sikkerhet, kan du aldri bli for nøye

Uten trygghet, både når det gjelder hvordan bilen vår er låst, og det faktum at vi kan håndtere en ulykke hvis den inntreffer, handler det om sikkerhet. Derfor har vi i Mekonomen lagt stor vekt på å kunne tilby produkter som er knyttet til bilens sikkerhet til konkurransedyktige priser, og hvor kvaliteten ikke skuffer.

Sikkerhet går foran alt

Å kjøre bil skal selvfølgelig være morsomt, men fremfor alt skal det være trygt. Det er derfor vi har opprettet denne kategorien slik at du som bileier kan føle deg trygg både ved å kjøre bilen, passere andre trafikanter, men også kunne låse bilen og la den stå over natten.

Et bredt spekter av sikkerhetsprodukter

I kategorien for sikkerhet finner du produkter som refleksvester, varseltrekanter og branntepper. Hvis det er en ulykke på veien, enten det er din egen eller hvis du stopper for å hjelpe noen, er det viktig å være forberedt slik at du kan avhjelpe situasjonen trygt og sikkert. Bare å stoppe langs en vei i mørket kan være direkte livstruende. Så sørg for at du alltid har godt grunnutstyr, for hvis ulykken inntreffer, ligger utstyret du trenger i bilen.

Her finner du også tyverisikring, setebelter og forskjellige typer hodevern. Rett og slett alt som på en eller annen måte har med bilens og din sikkerhet å gjøre.

Handle sikkerhetsprodukter til bilen online på Mekonomen.no

Alle skal føle seg trygge når de kjører bil og være godt forberedt i tilfelle det skjer en bilulykke eller annet trafikkuhell. Derfor har vi sørget for et godt og bredt utvalg her på Mekonomen.no. Finn det du trenger, og vi sender produktene raskt og enkelt hjem til deg.

Hvis du vil ha råd eller tips før du kjøper, kan du alltid henvende deg til vår kundeservice for å lære mer, eller selvfølgelig besøke oss i en av våre butikker.