Kaldavfetting

Här på Mekonomen.se hittar du alla typer av reservdelar, tillbehör och verktyg som hör till bilen och garaget. Om du behöver kallavfettning eller något annan avfettningsmedel har vi såklart det också. Kallavfettning hjälper dig avlägsna och lösa upp exempelvis asfalt, tjära, olja och annan riktigt tung smuts. Kallavfettning används bland annat för avfettning, avsaltning men också vid motortvätt. 

Kaldavfetting er en uunnværlig substans for bilvedlikehold og rengjøring. Dette kraftfulle produktet er spesielt utviklet for å fjerne fett, olje, smuss, og annen forurensning fra kjøretøyets overflater uten behov for oppvarming.

Kaldavfetting består vanligvis av en blanding av løsemidler og emulgeringsmidler som effektivt bryter ned oljebaserte forurensninger som veisalt, bremseslam, og fett. Denne kjemiske sammensetningen gjør det mulig for avfettingen å løsne og løse opp smusset, slik at det enkelt kan skylles bort med vann.

En av de mest fremtredende fordelene med kaldavfetting er dens allsidighet. Den kan brukes på en rekke biloverflater, inkludert lakken, felger, motorrommet og understellet. Produktet er skånsomt mot bilens overflate, så det vil ikke forårsake skade eller korrosjon når det brukes riktig.

For å bruke kaldavfetting, spray produktet jevnt på overflaten som skal rengjøres, la det virke i noen minutter for å løse opp smusset, og deretter skylle grundig med vann. Resultatet er en strålende ren bil som ser ut som ny.

Kaldavfetting er derfor et uunnværlig verktøy for alle bilentusiaster og bileiere som ønsker å opprettholde sitt kjøretøy i topp stand, samtidig som de beskytter det mot skadelige effekter av forurensninger og smuss fra veiene.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter kaldavfetting har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.