Kulekoblinger

En kulekobling er en mekanisk enhet som brukes i kjøretøy og tilhengere for å koble sammen to separate deler og tillate bevegelse mellom dem. Den består vanligvis av to hovedkomponenter: en kule og en kulekoblingsadapter. Kula er en rund metallkule som festes til den ene delen av koblingen, vanligvis på kjøretøyet. Kulekoblingsadapteren er montert på den andre delen, for eksempel en tilhenger.

Kulekoblingen gir en enkel og pålitelig metode for å koble kjøretøyet og tilhengeren sammen. Den tillater også fri bevegelse i flere retninger, noe som er avgjørende for manøvrering og svinging. Kulekoblinger er tilgjengelige i ulike størrelser og kapasiteter for å imøtekomme forskjellige typer kjøretøy og tilhengere. De brukes vanligvis i biler, lastebiler, campingvogner, båthengere og landbruksutstyr.

Kulekoblinger er en viktig del av sikkerheten på veien, og det er viktig å velge riktig størrelse og type for ditt kjøretøy og tilhenger for å sikre en trygg og pålitelig tilkobling under transport.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter en kulekobling har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.