Slipemaskiner

Hos oss på Mekonomen finner du et bredt spekter av slipemaskiner, eksentriske slipemaskiner og slipepapirer. Vi har både enklere varianter for hjemmebruk og mer avanserte slipemaskiner som er rettet mot fagfolkene.

En slipemaskin for en bilmekaniker er et uunnværlig verktøy som brukes til å polere, jevne ut og fjerne ujevnheter på ulike komponenter i et kjøretøy. Denne kraftige maskinen er spesielt designet for å forbedre kvaliteten på overflater, enten det er karosserideler, metallkomponenter, eller andre deler av bilen.

Slipemaskinen er utstyrt med en roterende slipeplate som kan variere i størrelse og materiale avhengig av behovet. Den kan brukes med ulike slipematerialer, som sandpapir, slipeskiver eller børster, for å oppnå ønsket finish. Maskinen gir mekanikeren muligheten til å fjerne rust, maling, eller andre forurensninger fra bilens overflater.

En bilmekanikk slipemaskin er også svært nyttig for å forberede overflater før maling eller påføring av rustbeskyttelse. Den gir presisjon og effektivitet, samtidig som den reduserer arbeidskraft og tid som ellers ville vært nødvendig for manuell sliping.

Med sin allsidighet og evne til å oppnå profesjonelle resultater, er slipemaskinen en uunnværlig del av en bilmekanikers verktøykasse, og den bidrar til å sikre at kjøretøy blir reparert og vedlikeholdt med høyeste kvalitet og presisjon.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter en slipemaskin har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

6 Artikler

per side
Klubbpris:9256 Nok
Ikke medlem:10285 Nok
Klubbpris:9426 Nok
Ikke medlem:10473 Nok

Vinkelsliper 18V 40 Ah 125mm

  • Produsent: ProMeister
Klubbpris:4798 Nok
Ikke medlem:5331 Nok

Maskin

  • Produsent: Mirka
Klubbpris:216 Nok
Ikke medlem:240 Nok

Grovsliper

  • Produsent: Stanley Black amp Decker
Klubbpris:1141 Nok
Ikke medlem:1268 Nok

Smergelduk

  • Produsent: Mirka
Klubbpris:550 Nok
Ikke medlem:611 Nok
Vis som

6 Artikler

per side