I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.

El-kabler

Mange av bilens funksjoner er basert på at du har arbeidsstrøm i hele bilen. Det kan være alt fra dine elektriske vinduer til setevarmere. Hvis noen deler går i stykker og du må bytte strømkabel, finner du et stort utvalg av forskjellige strømkabler her på Mekonomen.no. Som alltid er det imidlertid viktig at du vet hva du gjør når det gjelder elektrisitet, og hvis du ikke er sikker - overlat dette til en profesjonell. Ta gjerne kontakt med en av våre verksteder.

Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

Artikler 1-12 av 267

Side
per side

CS Connect Adapter Cable

  • Produsent: CTEK
Klubbpris:129 Nok
Ikke medlem:144 Nok

Jordbånd

  • Produsent: Ling Metallgjuteri
Klubbpris:56 Nok
Ikke medlem:62 Nok
Nyhet
Klubbpris:1219 Nok
Ikke medlem:1354 Nok
Nyhet
Klubbpris:2473 Nok
Ikke medlem:2748 Nok
Nyhet
Klubbpris:3015 Nok
Ikke medlem:3350 Nok
Nyhet
Klubbpris:2540 Nok
Ikke medlem:2822 Nok
Klubbpris:857 Nok
Ikke medlem:952 Nok
Klubbpris:1919 Nok
Ikke medlem:2132 Nok
Klubbpris:1535 Nok
Ikke medlem:1706 Nok
Klubbpris:1366 Nok
Ikke medlem:1518 Nok
Klubbpris:845 Nok
Ikke medlem:939 Nok
Klubbpris:1366 Nok
Ikke medlem:1518 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 267

Side
per side

Hold bilens funksjoner i drift

Her på Mekonomen.no har vi samlet alle produkter til bilen din, og selvfølgelig har vi derfor også et stort utvalg av elektriske kabler og andre elektriske ledninger som kan være nødvendige for å holde alle bilens funksjoner i drift. Biler i dag stiller høye krav til fungerende elektrisitet, og det kan være flere kilder til små feil som gjør at den plutselig ikke fungerer som den skal. Hvis du trenger å bytte en elektrisk kabel, har vi imidlertid samlet et stort utvalg som lar deg enkelt og greit bestille det du trenger. Husk imidlertid at du alltid bør jobbe veldig forsiktig når det gjelder elektrisitet generelt, og bilens elektrisitet ikke noe unntak. Hvis du ikke kan garantere at arbeidet vil bli utført i samsvar med alle kunstens regler på en profesjonell måte, bør du unngå dette. Ta i stedet kontakt med et av våre verksteder.

Kjøp elektriske kabler online

Selvfølgelig er de fleste elektriske kabler ikke bare tilpasset til bruk for bilen din, men kan også brukes i andre sammenhenger. Her på Mekonomen.no finner du et bredt spekter av alle typer elektriske kabler, og det er viktig at en skadet elektrisk kabel byttes raskt. Før den er skiftet, bør du ikke bruke det som er koblet til via den dårlige kabelen. Å kjøpe elektriske kabler kan være vrient, men vi i Mekonomen har prøvd å gjøre det så enkelt og greit som mulig for deg. Du finner et stort utvalg av elektriske kabler til bilen din her i nettbutikken vår, og med bare noen få enkle klikk kan du legge de elektriske kablene du trenger i handlekurven og få de levert hjem. Vær oppmerksom på at de fleste strømkabler selges per meter, og at du kan korrigere hvilken mengde/lengde du trenger. Mål det du trenger og legg gjerne til så du har litt ekstra. Det er bedre å ta til litt, slik at du ikke mangler noen centimeter eller at kabelen/ledningen blir i spenn.

Elektrisk arbeid må alltid utføres profesjonelt

Husk at alt elektrisk arbeid, enten det er i bilen eller i hjemmet ditt, må utføres profesjonelt og hvis du ikke har riktig fagkunnskap, bør du ikke begynne å endre noe med strøm og elektriske kabler alene. Da er det viktig at du får hjelp fra fagfolk. Bestill gjerne en time hos ditt Mekonomen verksted.