Støvsugere

For en mer behagelig bilopplevelse kan en enkel ting som regelmessig rengjøring av interiøret være tilstrekkelig. Tørk av panelet og støvsug tepper og andre flater der smuss og støv legger seg. Med en god støvsuger er det en enkel jobb å rengjøre hjemmet, bilen, oppkjørselen eller garasjen. Her på Mekonomen.no har vi derfor samlet en rekke forskjellige varianter av både tørr- og våtstøvsugere samt tilbehøret du måtte trenge.

Laster inn…
Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

Artikler 1-12 av 27

Page
per side

Støvsugere

 • Produsent: Carwise
18 Nok

Munnstykke

 • Produsent: Carwise
69 Nok

Støvsugere

 • Produsent: Carwise
104 Nok

Støvsugere

 • Produsent: Carwise
23 Nok
113 Nok

Våtsugere

 • Produsent: Carwise
1399 Nok

Våtsugere

 • Produsent: Carwise
799 Nok

Våtstøvsuger NT 22/1 AP TE L

 • Produsent: Kärcher
3450 Nok

Munnstykke

 • Produsent: Carwise
23 Nok

Kärcher WD2

 • Produsent: Kärcher
899 Nok

Våtdammsugare

 • Produsent: Kärcher
424 Nok

Våtdammsugare

 • Produsent: Dewalt
236 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 27

Page
per side

Grovstøvsuger - En soleklar vinner

Her på Mekonomen.no har vi et stort utvalg av alle produktene til bilen din, og det er selvfølgelig ikke noe unntak når det kommer til renhold. En soleklar vinner i garasjen for effektiv rengjøring er grovstøvsugeren. Den tåler å suge opp både sørpe, slam, slaps og annen fukt samt tørr smuss som sann, støv, hår, stein, grus og annet gris som man drar med seg inn i bilen. Hvis du, akkurat som oss, elsker å ta godt vare på din bil, ønsker du utstyr som lar deg holde bilen ren og pen. Støvsuging av bilen kan oppfattes som litt masete og slitsomt hvis du må hente husstøvsugeren og deretter begynne å koble til en skjøteledning og lignende. Det er veldig praktisk å ha en støvsuger på plass i garasjen så du får jobben gjort da du ser det trengs.

Velg en grovstøvsuger hvis du skal rengjøre bilen

Når du skal rengjøre bilens interiør, må du i de fleste tilfeller støvsuge skikkelig. Dette er vanligvis det du starter med før du går videre til tørking av panel og rengjøring av tekstil. En vanlig støvsuger er ikke like egnet som en grov støvsuger fordi en vanlig støvsuger er følsom for fuktighet og større smuss som grus eller stein. Men dette fikser en grovstøvsuger uten problemer. Her på Mekonomen.no har vi derfor flere varianter av grovstøvsugere som fungerer som våtstøvsugere eller tørrstøvsugere, og det er opp til deg å ta ditt valg om hva du leter etter. Vi har valgt grovstøvsugere som er mer robuste enn de vanlige støvsugere du finner i teppebutikker, og disse kan håndtere alt fra rengjøring i en garasje eller verkstedmiljø til å ta vare på bilen din. Bilen har ofte vann og fukt på matter, men også større gruskorn som ikke er egnet for en vanlig støvsuger. Med våre støvsugere trenger du ikke bekymre deg, de absorberer både fuktighet og grus.

Bestill din våt- og tørrstøvsugere online

Det har aldri vært enklere å bestille en god støvsuger for å rengjøre bilen. Bestill den direkte fra vårt lager her på Mekonomen.no og få den levert. Benytt anledningen til også å kjøpe andre bilpleie- og rengjøringsprodukter slik at bilen din blir skikkelig fin.