Støvsugere

For en mer behagelig bilopplevelse kan en enkel ting som regelmessig rengjøring av interiøret være tilstrekkelig. Tørk av panelet og støvsug tepper og andre flater der smuss og støv legger seg. Med en god støvsuger er det en enkel jobb å rengjøre hjemmet, bilen, oppkjørselen eller garasjen. Her på Mekonomen.no har vi derfor samlet en rekke forskjellige varianter av både tørr- og våtstøvsugere samt tilbehøret du måtte trenge.

Tørr- og våtstøvsugere er allsidige rengjøringsverktøy som effektivt fjerner støv, smuss og væsker fra forskjellige overflater. En tørrstøvsuger er designet for å suge opp tørt avfall som støv, sand, hår og små partikler. Den bruker en kraftig motor og et filter for å samle og oppbevare avfallet i en støvpose eller beholder. Tørrstøvsugere er ideelle for daglig rengjøring av gulv, tepper, møbler og andre overflater.

På den annen side er en våtstøvsuger spesielt utviklet for å takle søl, væsker og vått avfall. Den har en robust konstruksjon som tillater den å suge opp vann, slam, søl og til og med små mengder av olje. Våtstøvsugeren har vanligvis en separat beholder for væskeoppsamling og et filter for å forhindre tilstopping.

Begge typer støvsugere har ulike dyser og munnstykker for å imøtekomme ulike rengjøringsbehov, og de kommer i forskjellige størrelser og effektivitetsnivåer for både hjemmebruk og profesjonell rengjøring. Tørr- og våtstøvsugere er uunnværlige verktøy for å opprettholde et rent og hygienisk miljø i garajsen, hjemmet eller på jobben.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter en kraftig støvsuger har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Grovstøvsuger - En soleklar vinner

Her på Mekonomen.no har vi et stort utvalg av alle produktene til bilen din, og det er selvfølgelig ikke noe unntak når det kommer til renhold. En soleklar vinner i garasjen for effektiv rengjøring er grovstøvsugeren. Den tåler å suge opp både sørpe, slam, slaps og annen fukt samt tørr smuss som sann, støv, hår, stein, grus og annet gris som man drar med seg inn i bilen. Hvis du, akkurat som oss, elsker å ta godt vare på din bil, ønsker du utstyr som lar deg holde bilen ren og pen. Støvsuging av bilen kan oppfattes som litt masete og slitsomt hvis du må hente husstøvsugeren og deretter begynne å koble til en skjøteledning og lignende. Det er veldig praktisk å ha en støvsuger på plass i garasjen så du får jobben gjort da du ser det trengs.

Velg en grovstøvsuger hvis du skal rengjøre bilen

Når du skal rengjøre bilens interiør, må du i de fleste tilfeller støvsuge skikkelig. Dette er vanligvis det du starter med før du går videre til tørking av panel og rengjøring av tekstil. En vanlig støvsuger er ikke like egnet som en grov støvsuger fordi en vanlig støvsuger er følsom for fuktighet og større smuss som grus eller stein. Men dette fikser en grovstøvsuger uten problemer. Her på Mekonomen.no har vi derfor flere varianter av grovstøvsugere som fungerer som våtstøvsugere eller tørrstøvsugere, og det er opp til deg å ta ditt valg om hva du leter etter. Vi har valgt grovstøvsugere som er mer robuste enn de vanlige støvsugere du finner i teppebutikker, og disse kan håndtere alt fra rengjøring i en garasje eller verkstedmiljø til å ta vare på bilen din. Bilen har ofte vann og fukt på matter, men også større gruskorn som ikke er egnet for en vanlig støvsuger. Med våre støvsugere trenger du ikke bekymre deg, de absorberer både fuktighet og grus.

Bestill din våt- og tørrstøvsugere online

Det har aldri vært enklere å bestille en god støvsuger for å rengjøre bilen. Bestill den direkte fra vårt lager her på Mekonomen.no og få den levert. Benytt anledningen til også å kjøpe andre bilpleie- og rengjøringsprodukter slik at bilen din blir skikkelig fin.