I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.

Karosserideler

Bilens karosseri er det ytre skallet og må selvfølgelig pleies med jevne mellomrom. Det er nå om dagen også mange viktige funksjoner som er innebygget i karosseriet og som må ses over kontinuerlig. Her på Mekonomen.no finner du alt du trenger når det gjelder forskjellige karosserideler. Og selvfølgelig til en god pris.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…

Nummerskiltholder EU

 • Produsent: Formac
Klubbpris:61 Nok
Ikke medlem:68 Nok

GLIDESKO VINDUSHEIS

 • Produsent: Pro Parts
54 Nok

Glidesko, vindusløfter

 • Produsent: Pro Parts
75 Nok

Nummerskiltholder USA

 • Produsent: Formac
Klubbpris:75 Nok
Ikke medlem:83 Nok

Nummerskilt holder

 • Produsent: Formac
Klubbpris:75 Nok
Ikke medlem:83 Nok

Klips

 • Produsent: KS Tools
216 Nok

STROPP TANKLOCK V70

 • Produsent: Pro Parts
64 Nok

Klips

 • Produsent: KS Tools
86 Nok

Klips

 • Produsent: KS Tools
829 Nok

Tanklokk

 • Produsent: Ronis
251 Nok

Klips

 • Produsent: KS Tools
64 Nok

Nummerskiltholder EU rustfri

 • Produsent: Formac
Klubbpris:316 Nok
Ikke medlem:351 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 19452

Side
per side

Karosserideler til bilen

Uansett hva du leter etter som har med karosseriet å gjøre, kan du regne med å finne det her. Vi har produkter til både dører, tak og frontrute og selvfølgelig også detaljer som drivstofftank og speil. Blant våre reservedeler i kategorien for karosserideler finner du også støtfanger, bagasjeluker og soltak.

Karosseriet er bilens skall og det er selvfølgelig viktig fra et sikkerhetsmessig synspunkt at den alltid er komplett og beskytter både deg, dine medpassasjerer, men også bilens andre funksjoner. Det er også i bileierens interesse at den er stilig og gir en fantastisk visuell opplevelse når du kjører langs veiene. Karosseriet skal rett og slett både skinne og kunne levere en trygg og behagelig tur.

Sorter med filtreringsfunksjonen

For å finne produkter som er tilpasset bilens karosseri, er et første skritt for å sortere ut sortimentet vårt ved å bruke den smarte filterfunksjonen som vi har utviklet. Du fyller ut registreringsnummeret ditt i feltet ovenfor, og så kan du med sikkerhet vite at produktene som presenteres passer for bilen din. Men hvis du fortsatt er usikker og ikke vet nøyaktig om du har funnet riktig karosseridel, kan du selvfølgelig alltid kontakte oss via kundeservice eller besøke oss i en butikk eller et verksted.

Mye arbeid med karosseriet kan også gjøres på egen hånd, men hvis du ikke er komfortabel når du arbeider med bilen, bør du levere bilen til et verksted. Vi er lokalisert over hele landet og hjelper deg gjerne med å få karosseriet til å både skinne og fungere som den skal igjen.

Kjøp karosseridelene dine online på Mekonomen.no

Å kjøpe produkter til karosseriet er så enkelt som et klikk her på Mekonomen.no. I vårt brede utvalg finner du alt du trenger, og du har produktene raskt og enkelt levert hjem til deg.

Vi tilbyr rimelige produkter av høy kvalitet, og derfor har vi med omhu valgt ut hvilke merker vi jobber med.

Hvis du vil ha råd eller tips før du kjøper, kan du alltid henvende deg til vår kundeservice for å lære mer, eller selvfølgelig besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.