Fjernkontroll

En fjernkontroll i en bil er en enhet som lar føreren kontrollere ulike funksjoner og systemer i kjøretøyet uten å måtte berøre dem direkte. Den vanligste typen fjernkontroll i en bil er bilnøkkelen, som kan brukes til å låse og låse opp dørene, starte motoren, og noen ganger åpne bagasjerommet. Moderne biler kan også ha fjernkontroller som tillater føreren å justere klimaanlegget, åpne og lukke vinduer eller takluke, og til og med starte forvarming eller avkjøling av bilen på avstand ved hjelp av smarttelefonapper.

Fjernkontroller i biler er en del av det generelle sikkerhetssystemet og gir også økt bekvemmelighet for føreren. De kan være trådløse og bruke radiofrekvenskommunikasjon eller være en del av en nøkkel med innebygde knapper for fjernstyring. På denne måten gir de en enkel og praktisk måte å kontrollere ulike aspekter av bilens funksjonalitet uten å måtte være inne i kjøretøyet.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter fjernkontroll till bilen har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen