Ruter, glass og speil

Denne kategorien inneholder alle typer rengjøringsmidler for vinduer, glass og speil, for eksempel et stort utvalg av vindusvask og siktforbedring. Husk å følge instruksjonene på produktet for beste resultat.

Rengjøring av ruter, glass og speil er en viktig del av bilpleie som ikke bare bidrar til et estetisk tiltalende utseende, men også til sikker kjøring. For å oppnå best mulig resultat, er det viktig å følge noen enkle trinn.

Først og fremst, velg riktig rengjøringsmiddel. Et egnet glassrensprodukt eller en blanding av eddik og vann i forholdet 1:1 kan brukes. Unngå produkter som inneholder ammoniakk, da dette kan skade bilens indre plast- og gummikomponenter.

Start med å støvsuge bilens interiør for å fjerne løst støv og smuss. Deretter spray glassrens på en ren mikrofiberklut, ikke direkte på ruten eller speilet, for å unngå søl på interiøret. Tørk over glassflatene grundig i sirkulære bevegelser, og bruk en annen tørr mikrofiberklut for å polere og fjerne eventuelle resterende striper.

Når du rengjør speil, vær ekstra forsiktig med elektriske justeringsknapper og ledninger. Sjekk også for eventuelle skader på glasset.

Riktig rengjøring av ruter, glass og speil bidrar til å opprettholde god sikt og et pent interiør i bilen din, og det er en viktig del av generell bilpleie.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter rengjøringsprodukter til ruter, glass og speil har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.