Løse hjul- og kraftpiper

Hjul- og kraftpiper er uunnværlige verktøy i bilmekanikkens verden. Disse nøkkelkomponentene gir mekanikere muligheten til å løsne og stramme muttere og bolter på en effektiv måte.

Hjulpipene, også kjent som hjulkreftnøkler, er spesialverktøy utformet for å håndtere hjulmuttere på kjøretøy. De kommer i ulike størrelser og typer for å passe til ulike bilmodeller og hjultyper. Hjulpipene har en langt håndtak som gir mekanikeren nødvendig moment for å løsne selv de mest stramme hjulmutrene, noe som gjør hjulskifte og vedlikehold enklere og raskere.

Kraftpipene, på den annen side, er designet for å stramme eller løsne generelle bolter og muttere under bilreparasjoner. Disse verktøyene bruker komprimert luft eller elektrisk kraft for å generere høyt moment, noe som gjør dem svært effektive og tidsbesparende. De kommer med et utvalg av stikkpiper i forskjellige størrelser og kan håndtere de fleste mekaniske oppgaver med letthet.

Samlet sett er hjul- og kraftpiper essensielle verktøy i bilmekanikk, da de gir mekanikere muligheten til å arbeide raskt, nøyaktig og sikkert ved å håndtere de nødvendige momentene for å montere og demontere hjul og andre bilkomponenter. Disse verktøyene er hjørnesteinen i en profesjonell bilmekanikers verktøykasse.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter løse hjul- og kraftpiper har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Vis som

8 Artikler

per side
Nyhet
Klubbpris:177 Nok
Ikke medlem:196 Nok

Krafthylse 1/2" 12-Kant

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:306 Nok
Ikke medlem:340 Nok

Krafthylse 3/4"

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:558 Nok
Ikke medlem:620 Nok

Nsi Hjulpipe ½ 6-Kant 21mm

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:308 Nok
Ikke medlem:343 Nok

Nsi Hjulpipe ½ 6-Kant 17mm

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:308 Nok
Ikke medlem:343 Nok

Hjulbolthylse 1/2"

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:167 Nok
Ikke medlem:185 Nok

Kraftpipe ¾" inv Torx E18

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:550 Nok
Ikke medlem:611 Nok

Nsi Hjulpipe ½ 6-Kant 19mm

  • Produsent: Sonic
Klubbpris:308 Nok
Ikke medlem:343 Nok
Vis som

8 Artikler

per side