Forbruksvarer

For deg som liker å fikse og ordne hjemme generelt og kanskje i garasjen spesielt, er dette riktig kategori. Dette er kategorien for deg som liker å mekke og som besitter litt kunnskap fra før. Her finner du produkter for de ekte fagfolkene, som for eksempel elektriske materialer, skruer og bits, forskjellige typer slanger og andre ting som er bra å ha liggende i garasjen. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du alltid kontakte oss - vi har flere produkter enn de du ser her. Og skulle det være noe du ikke kan løse, selv med noen av disse produktene, kan du selvfølgelig alltid besøke et av våre verksteder.

Fyll opp med tilbehør som du bruker ofte

Ting slites, og hvis du vil være godt forberedt på å kunne håndtere både store og mindre problemer på egen hånd, er det viktig å fylle hjemmet og garasjen med forbruksvarer som brukes når du mekker og fikser.

Blant våre forbruksvarer finner du alt fra forskjellige typer tape som vevd tape, maskeringstape og elektrisk tape til elektriske materialer som kabling, kabelsko og krympeslanger. Men også slipekluter og sandpapir samt børster, pakninger, kabelbindere og mange andre ting.

Mer eller mindre alt du kan tenke deg er samlet her i vårt enorme utvalg av forbruksvarer til både bilen din, andre kjøretøy eller annet.

På Mekonomen.no sørger vi også for at du kan bestille alle forbruksvarer til virkelig gode priser og få dem levert hjem raskt og enkelt.

Forbruksvarer til gode priser

Uansett om du skal bytte ut reservedeler på bilen din eller bare gå over den i helgen, kan det være noen produkter du kunne fylt på med for å gjøre jobben enklere. Siden forbruksvarer har en tendens til å ta slutt, er det godt å ha et lite lager av produktene som blir mest brukt.

Vi har sortert alle produktene i smarte kategorier, slik at du enkelt og greit kan finne det du leter etter. Men hvis du trenger mer hjelp, er det bare å kontakte oss. Klikk og kjøp i vårt brede sortiment.

Du finner produkter i følgende kategorier:

  • Bor- og gjengeteknikk
  • Tape
  • Elmateriell
  • Kapp- og slipteknikk
  • Skrueartikler
  • Slanger
  • Forbruksvarer (andre)
  • Håndrens

Raskt og enkelt på Mekonomen.no

Ved å handle via Mekonomen.no sikrer du også at du får en god pris på produktene dine og at du får dem levert hjem raskt og enkelt.

Fyll handlekurven med forbruksvarer i dag.