Drivreim

Hvis det er på tide å bytte bilens drivreim, har du kommet til riktig sted. Her på Mekonomen.no har vi et stort utvalg av drivreimer til virkelig gode priser. Vi har også designet en smart filtreringsfunksjon som lar deg angi registreringsnummeret ditt, og deretter filtreres resultatet slik at du ser de drivreimene som passer til akkurat din bil. Det har aldri vært enklere å kjøpe ny drivrem til bilen din.

En drivreim i en bil er en viktig del av kjøretøyets drivstoffsystem. Den er vanligvis laget av gummi eller annet slitesterkt materiale og er festet rundt forskjellige hjul på motoren, som for eksempel veivakselen, vannpumpen og generatorpulley. Drivreimen gir kraftoverføring fra motoren til ulike komponenter som generator, klimaanlegg, servostyring og andre tilleggsenheter i bilen. Den spiller derfor en sentral rolle i å drive disse komponentene og opprettholde bilens funksjonalitet. Drivreimer må jevnlig inspiseres og byttes ut ved behov, da de kan slites over tid og risikere å ryke, noe som kan føre til alvorlige problemer i kjøretøyet.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter en drivreim har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Drivreim og andre komponenter

Her på Mekonomen.no har vi samlet alle produktene til bilen din, og selvfølgelig har vi også et stort utvalg drivreimer og andre komponenter som på en eller annen måte kan ha med bilens drivreim å gjøre. Hvis det oppstår problemer med drivremmen, er det på tide å bytte det umiddelbart, og her på Mekonomen.no finner du et stort utvalg av forskjellige drivreimer, eller kilereim/viftereim, som også er en annen benevning for samme produkt. Når du funnet riktig drivreim, er det bare å legge til produktet i handlekurven og bestille varen hjem til deg.

Kjøp ny drivreim online

Med vår smarte filtreringsfunksjon, som lar deg sortere ut produktene som passer til akkurat din bil ved å fylle inn registreringsnummeret ditt, er det nå veldig enkelt å kjøpe drivreim og andre reservedeler online. Du vet at produktene vi har sortert vil passe til akkurat din bil. Så før du går videre, er det best å begynne med å fylle ut registreringsnummeret ditt og dermed gjøre den store grovsorteringen. Deretter kan du sammenligne forskjellige alternativer og velge hvilken type drivreim du synes passer deg best. Hvis du trenger hjelp, tips eller råd før du velger reim, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Og skulle du trenge hjelp med feilsøking eller reparasjon, kan du alltid henvende deg direkte til et av våre verksteder.

Hvordan fungerer en drivreim?

I alle former for drift er det faktisk nødvendig med en drivreim. Det kan være alt fra vifter, vaskemaskiner eller, som kanskje er mer relevant her - til forskjellige typer av kjøretøy. De fleste drivreimer er laget av en eller annen form for gummiblanding, men har vanligvis også en form for forsterkning/armering, av for eksempel Kevlar eller stål. Drivreimen finnes mellom to eller flere reimskiver, og oppgaven er ganske enkelt å overføre kraft fra en reimskive til en annen. Ved å bruke forskjellige reimskiver kan du også få et høyere eller lavere girforhold enn selve motoren som driver drivreimen.

Løperulle, strammeruller osv.

Her på Mekonomen.no, i tillegg til drivreim, vil du også finne strammeruller, strekkinnretning, balanseaksereim, multireimer og komplette drivreimssett. Så uansett hvilke komponenter du leter etter, finner du det du leter etter her. Sorter ut produktene som passer din bil ved å fylle ut registreringsnummeret ditt, og velg deretter.