I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superlørdag i alle våre butikker og Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.

Tilhengerfeste

Mangler du hengerfeste på bilen din? Må du ringe venner eller familie for å låne en bil hver gang du trenger å kjøre en tilhenger? Eller kanskje du har bestemt deg for å kjøpe campingvogn? Uansett om du ønsker et fastmontert tilhengerfeste, eller har et ønske om en midlertidig løsning, så har vi på Mekonomen et tilhengerfeste som passer din bil!

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…

Kule Westfalia

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:4506 Nok
Ikke medlem:5007 Nok
Kampanje

Styreenhet Trailersafe

 • Produsent: EH Connector
1911 Nok 1338 Nok
Kampanje

Reservenøkkel 2130

 • Produsent: Bosal
499 Nok 349 Nok
Kampanje

Reservenøkkel 2116

 • Produsent: Bosal
499 Nok 349 Nok
Nyhet

Strømkabelsett

 • Produsent: Sepab
Klubbpris:3430 Nok
Ikke medlem:3811 Nok

El-kabelsett

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:4928 Nok
Ikke medlem:5476 Nok

Tilhengerfeste

 • Produsent: Westfalia
 • Tilhengerfeste: Med stivt kulehode
Klubbpris:2930 Nok
Ikke medlem:3256 Nok

Hengerkule

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:4734 Nok
Ikke medlem:5260 Nok

Testkabel 13-pol hengerkontakt

 • Produsent: EH Connector
Klubbpris:1187 Nok
Ikke medlem:1319 Nok
Klubbpris:5763 Nok
Ikke medlem:6404 Nok
Kampanje

Kule Westfalia

 • Produsent: Westfalia
4886 Nok 3420 Nok
Kampanje

Strømkabelsett

 • Produsent: ECS
3113 Nok 2179 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 1717

Side
per side

Slik finner du riktig tilhengerfeste

Det vil alltid være tider når du skulle ønske du hadde et tilhengerfeste på bilen din. Enten det er bare å koble til en tilhenger for å transportere de nyinnkjøpte møblene, eller kjøre vekk søppel, eller om du skal kunne koble til en campingvogn eller montere en sykkelholder.

Har du bestemt deg så må du vurdere om du ønsker et fast tilhengerfeste, eller om du vil at det skal kunne tas av og på. Noen synes ikke det er fint med hengerfeste, og derfor ønsker å kunne ta det av. Andre bryr seg mindre om utseende og vil ha et fastmontert tilhengerfeste av praktiske årsaker. Hvilken gruppe tilhører du?

Uansett hvilken det er viktig å finne et tilhengerfeste som passer for akkurat din bil, og derfor har vi selvfølgelig tilpasset filtreringsfunksjonen slik at du kan legge inn bilens registreringsnummer og deretter se de hengerfestene som passer.

Før eller siden trenger de fleste et tilhengerfeste

Her på Mekonomen.no finner du et stort utvalg tilhengerfeste til de fleste bilmodeller til virkelig gode priser. For at du skal kunne trekke en tilhenger, kreves det at bilen din er EU-godkjent og at tilhengeren er beregnet til bilen du kjører. Tilhengerfeste må alltid monteres i henhold til instruksjonene, og bilen må aldri trekke en tyngre tilhenger enn det som står i registreringsbeviset. Sørg derfor for å kontrollere at tilhengerfestet er riktig montert, og hvis bilen din ikke er EU-godkjent, må bilen din først inn på kontroll.

Montere tilhengerfeste selv

Det er relativt enkelt å montere et tilhengerfeste, og de fleste gjør det selv. Men skulle du trenge hjelp, er du selvsagt hjertelig velkommen til å kontakte et av våre verksteder. Hvis du er praktisk og liker å mekke med bilen, er dette noe de fleste fikser ganske raskt. Her på Mekonomen.no finner du selvfølgelig også verktøy som letter arbeidet ditt hvis du vil gjøre det selv. Hvis du har generelle spørsmål før du velger tilhengerfeste, kan du selvfølgelig også kontakte oss via vår kundeservice for mer hjelp. Men husk at den enkleste måten å finne riktig tilhengerfeste på er å bruke filtreringsfunksjonen ved å skrive inn registreringsnummeret ditt.