Tilhengerfeste

Mangler du hengerfeste på bilen din? Må du ringe venner eller familie for å låne en bil hver gang du trenger å kjøre en tilhenger? Eller kanskje du har bestemt deg for å kjøpe campingvogn? Uansett om du ønsker et fastmontert tilhengerfeste, eller har et ønske om en midlertidig løsning, så har vi på Mekonomen et tilhengerfeste som passer din bil!

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen
Laster inn…

Strømkabelsett

 • Produsent: ECS
Klubbpris:2705 Nok
Veil. pris:3006 Nok
Klubbpris:2827 Nok
Veil. pris:3141 Nok

Styreenhet Trailersafe

 • Produsent: EH Connector
Klubbpris:1661 Nok
Veil. pris:1845 Nok

Hengerfeste Fast Mercedes C-Mod (204)

 • Produsent: Westfalia
 • Tilhengerfeste: Med stivt kulehode
Klubbpris:5015 Nok
Veil. pris:5572 Nok
Nyhet
Klubbpris:5763 Nok
Veil. pris:6404 Nok

Kule Westfalia

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:3456 Nok
Veil. pris:3840 Nok

Kule Westfalia

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:4397 Nok
Veil. pris:4886 Nok

Strømkabelsett

 • Produsent: ECS
Klubbpris:3168 Nok
Veil. pris:3520 Nok

El-kabelsett

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:1877 Nok
Veil. pris:2085 Nok

El-kabelsett

 • Produsent: ECS
Klubbpris:1589 Nok
Veil. pris:1765 Nok

Kabelsett 13 Pol Nissan

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:1832 Nok
Veil. pris:2035 Nok

El-kabelsett

 • Produsent: Westfalia
Klubbpris:3218 Nok
Veil. pris:3575 Nok
Vis som

Artikler 1-12 av 1666

Side
per side

Slik finner du riktig tilhengerfeste

Det vil alltid være tider når du skulle ønske du hadde et tilhengerfeste på bilen din. Enten det er bare å koble til en tilhenger for å transportere de nyinnkjøpte møblene, eller kjøre vekk søppel, eller om du skal kunne koble til en campingvogn eller montere en sykkelholder.

Har du bestemt deg så må du vurdere om du ønsker et fast tilhengerfeste, eller om du vil at det skal kunne tas av og på. Noen synes ikke det er fint med hengerfeste, og derfor ønsker å kunne ta det av. Andre bryr seg mindre om utseende og vil ha et fastmontert tilhengerfeste av praktiske årsaker. Hvilken gruppe tilhører du?

Uansett hvilken det er viktig å finne et tilhengerfeste som passer for akkurat din bil, og derfor har vi selvfølgelig tilpasset filtreringsfunksjonen slik at du kan legge inn bilens registreringsnummer og deretter se de hengerfestene som passer.

Før eller siden trenger de fleste et tilhengerfeste

Her på Mekonomen.no finner du et stort utvalg tilhengerfeste til de fleste bilmodeller til virkelig gode priser. For at du skal kunne trekke en tilhenger, kreves det at bilen din er EU-godkjent og at tilhengeren er beregnet til bilen du kjører. Tilhengerfeste må alltid monteres i henhold til instruksjonene, og bilen må aldri trekke en tyngre tilhenger enn det som står i registreringsbeviset. Sørg derfor for å kontrollere at tilhengerfestet er riktig montert, og hvis bilen din ikke er EU-godkjent, må bilen din først inn på kontroll.

Montere tilhengerfeste selv

Det er relativt enkelt å montere et tilhengerfeste, og de fleste gjør det selv. Men skulle du trenge hjelp, er du selvsagt hjertelig velkommen til å kontakte et av våre verksteder. Hvis du er praktisk og liker å mekke med bilen, er dette noe de fleste fikser ganske raskt. Her på Mekonomen.no finner du selvfølgelig også verktøy som letter arbeidet ditt hvis du vil gjøre det selv. Hvis du har generelle spørsmål før du velger tilhengerfeste, kan du selvfølgelig også kontakte oss via vår kundeservice for mer hjelp. Men husk at den enkleste måten å finne riktig tilhengerfeste på er å bruke filtreringsfunksjonen ved å skrive inn registreringsnummeret ditt.