Laste og dra

Leter du etter sykkelstativ eller slepetau? Uansett hva du trenger å laste, trekke eller sikre, finner du produktene som forenkler hverdagen din her på Mekonomen.no. Vi har et bredt spekter av produkter som gjør det lettere for deg å flytte ting fra punkt A til punkt B. Alt i segmentet for det som må lastes eller trekkes finner du her.

Når bilen hjelper deg med å bære og trekke

Din bil kan sørge for at du kommer deg til en rekke spennende steder i hele verden. Spesielt om du supplerer med tilbehør som vi har samlet her: kajakk- og kanoholdere, sykkelholdere og alt annet innen last du kan tenke deg. Produktene kommer dels fra Thule, men vi har også en mengde artikler under merkenavnet CarWise. For at bilen skal få et lavt tyngdepunkt og god balanse, så skal tunge ting plasseres lavt når du laster bilen, helst foran bakakselen. Store, lette ting passer ofte fint i takboksen. Dette kan være ting som liggeunderlag, soveposer og sko.

Vi har alt du trenger

Det spiller ingen rolle om det handler om å kunne øke pakkemulighetene før en herlig sommerferie, eller om det bare er å kunne føle seg trygg med å ha slepetau for hånden. I vårt brede utvalg av produkter som hjelper deg med alt du trenger for å laste og dra, finner du smarte ting som kan forenkle hverdagen din. Det kan vi nesten garantere.

Når bilen føles for liten og du vil flytte store eller uhåndterlige ting, kan det for eksempel være godt med takstativ eller et hengerfeste. Det er fundamentene du må ha på plass for deretter å kunne koble til andre deler som gjør det mulig å laste, trekke og transportere mer.

Skal du til sommerhuset eller bare ta en biltur og oppdage Norge, Nordens eller Europas fantastiske landskap og ha sykkelen for hånden, er en sykkelholder et must for at du enkelt skal kunne transportere sykkelen med deg. Spesielt når bagasjeplassen er nødvendig for annen pakking som også bør inkluderes.

Stort utvalg på Mekonomen.no

I vårt store utvalg av produkter for "Laste og dra", vil du også finne tilhengerfester som trengs for tauing, eller takstativer som trengs for montering av takboks. Takboksen er en perfekt måte å utvide lasterommet og fremfor alt den perfekte måten å transportere mer vanskelig utstyr som ski på hvis du skal ned til Alpene eller opp i fjellet. Takboksen beskytter innholdet mot både regn og snø og du monterer den på taket på bilen. Ved hjelp av låser beskytter du også innholdet under både reisen og ved stoppene dine underveis.

Hos oss på Mekonomen har vi også et stort utvalg tilhengerfester, og du kan velge om du vil en fast eller en som kan tas av og på. Alt basert på hvor ofte du bruker for eksempel en utløser som deretter enkelt kan festes ved hjelp av kroken. Slepetau, lastesikring og lastekurver er også inkludert i vårt store sortiment!