Kjølebokser

Skal du på en lang bilferie, eller ta en tur til stranden? Uansett om det er et stort eventyr eller en liten utflukt, så er en kjøleboks eller kjølebag er et must i bilen på varme sommerdager. Våre kjølere kommer i tre varianter:

  • De enklere kjølebagene
  • De reale kjøleboksene
  • De avanserte, elektriske kjøleboksene

Selvfølgelig påvirkes valget ditt av flere omstendigheter, og i vårt sortiment finner du noe som passer deg uansett dine ønsker.

En kjøleboks til bilen er et praktisk apparat som gir muligheten til å oppbevare matvarer og drikkevarer i en kjølig tilstand mens du er på farten. Denne bærbare enheten er designet for å være enkel å transportere og passer perfekt i bagasjerommet eller på baksetet i bilen.

Kjøleboksen fungerer vanligvis ved å koble den til bilens strømkilde, for eksempel sigarettenneruttaket, eller den kan være batteridrevet. Den har et termoelektrisk eller kompressorbasert kjølesystem som holder innholdet kaldt. De fleste modeller har en justerbar termostat, slik at du kan tilpasse temperaturen etter behov.

Kjølebokser er ideelle for lange kjøreturer, campingturer, pikniker og stranddager. De er vanligvis konstruert med slitesterke materialer som tåler røff bruk og er utstyrt med håndtak og stropper for enkel transport. Noen modeller har også ekstra funksjoner som varmefunksjon for å holde mat varm.

Samlet sett er en kjøleboks til bilen en uunnværlig enhet for de som ønsker å holde mat og drikke kjølige og friske mens de er på vei til eventyr.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter en kjøleboks til bilen, båten eller campingvognen har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Legg ut på veiene - med kald mat og drikke

Vi på Mekonomen elsker utflukter som involverer bilen. Turen vil bli enda bedre hvis du kan ta med kald mat og drikke. Da er et godt kjøleprodukt et must. Hos oss finner du et bredt utvalg av kjølebager i både enklere og mer avansert utførelse. Enten det er kjøleelementer som ordner kjølingen eller om du kobler kjøleboksen til bilens elektriske system.

Elektrisk kjøleboks - ditt eget lille kjøleskap

En elektrisk kjøleboks minner om et lite kjøleskap som du kobler til bilens elektriske system gjennom sigarettuttaket (12V). Du løfter da kun lokket for å få tilgang til innholdet i boksen.

Det viktige å huske på når du kobler til en kjøleboks/kjølebag direkte til bilen, er å ta hensyn til bilbatteriet. Så lenge bilen kjører er dette ikke noe problem, men hvis du slår av bilen, stjeler kjøleboksen strøm direkte fra bilbatteriet.

Et godt tips er derfor å skaffe deg en batterivokt hvis du ikke allerede har en innebygd. Batterivokten overvåker bilbatteriet ved å slå av strømmen til boksen/kjøleren hvis batteriet begynner å bli tomt.

Kjølebokser med varmefunksjon

Mange kjølebokser er også utstyrt med varmefunksjon, som kan være praktisk hvis du også vil lagre mat på vedlikeholds varme i en lengre periode. Blant vårt utvalg av kjølebokser finner du forskjellige størrelser og funksjoner som gjør at du enkelt kan finne boksen som passer for ditt behov. Noen er store og passer for båten, hjemmet, campingvognen eller forteltet og andre litt mindre passer for utflukten eller i bilen.

La ingenting stoppe deg i sommer - fyll bilen med mat og drikke og kom deg ut på veiene.