Alkometer og alkolås

Fyllekjøring er en mulig livsfare for både sjåføren, passasjerer og andre trafikanter. At det derfor finnes alkoholmålere i dag som er fleksible og enkle å bruke har reddet, og kommer til å redde mange liv. Det bør være en vane å parkere bilen i den minste usikkerhet og velge et annet alternativ, men også å sørge for at du har en måler tilgjengelig og kan kontrollere nivået ditt når det blir aktuelt.

Et alkometer og en alkolås er to viktige verktøy som brukes for å måle alkoholnivået i en persons kropp, spesielt i sammenheng med bilkjøring. Et alkometer, også kjent som en alkoholtester, er en håndholdt enhet som brukes til å måle alkoholkonsentrasjonen i en persons pust. Den fungerer ved å analysere alkoholen i pusten og gir en promilleverdi som indikerer om personen er edru nok til å kjøre.

Alkolåsen, derimot, er en integrert enhet installert i kjøretøyet og krever føreren å blåse i den før bilen kan startes. Hvis alkoholkonsentrasjonen i pusten overstiger en forhåndsinnstilt grense, forhindrer alkolåsen bilen i å starte. Begge disse verktøyene er viktige for trafikksikkerhet ved å redusere risikoen for promillekjøring og potensielt redde liv på veiene.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter alkometer eller alkolås har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Fylla har skylda

Fyllekjøring er en mulig livsfare for både deg og andre mennesker rundt deg. I dag finnes det alkoholmålere og alkolås til bil som er enkle i bruk, og som bidrar til å redde mange liv i trafikken. Det er en selvfølge at man ikke setter seg bak rattet hvis man har drukket alkohol, men dagen etter er det mange som er i tvil om det er trygt. Har du ikke måleutstyr og er usikker - velg et annet alternativ enn å kjøre selv.

Kjøp en promillemåler i dag

Sørg for at du har en alkometer tilgjengelig i bilen eller hjemme for å kontrollere ditt promillenivå og som varsler ved for høyt promilleinnhold i din utpust. Våre alkometere har den samme teknologien som politiet har benyttet i flere år. Når man blåser i promillemåleren, fanges utåndingsluften opp av brenselceller og platinaelektroder. Her oppstår det en kjemisk reaksjon som innebærer at eventuell alkohol i utåndingsluften oksiderer og skaper strøm. Jo høyere alkoholkonsentrasjon du har i utåndingsluften, desto mer strøm skapes det. Det er alltid bedre å sjekke en gang for mye enn en for lite. Vær alltid trygg på at du er kjørbar - Gå til innkjøp av et alkometer allerede i dag på Mekonomen.no. Vi leverer produktene rett hjem til deg.