Utflukt

Her har vi samlet piknikkurver og piknikpledd til vårens, sommerens og høstens utflukter. For de virkelig varme dagene anbefaler vi også en kjøleboks eller kjølebag.

En bilmarkise er et praktisk tilbehør som gir skygge og beskyttelse mot solen når du er på farten. Den består vanligvis av et sammenleggbar stoff eller materiale som er festet til bilens tak eller side. Markisen kan enkelt monteres og demonteres, og den rulles ut for å skape en skyggefull oase hvor som helst du parkerer. Dette gjør den ideell for pikniker, camping, strandturer og andre utendørsaktiviteter.

Markiser for biler finnes i forskjellige størrelser og stiler for å passe ulike behov. De er vanligvis laget av holdbare materialer som polyester eller vinyl, som er værbestandige og enkle å rengjøre. Noen markiser har også integrerte støttestenger eller teleskopiske bein for ekstra stabilitet. Denne allsidige tilleggsutrustningen gir komfort og bekvemmelighet for de som ønsker å nyte naturen mens de er på veien.

På Mekonomen.no finner du kvalitetssikrede reservedeler og biltilbehør fra kjente merker. Ser du etter markise eller annet utstyr til utflukten har du kommet til riktig sted. Med våre raske leveranser kan du ha dine nye produkter hjemme på bare noen få dager.

Handle iht
Kjøpsalternativ
Pris
Produsent
Vis som

5 Artikler

per side

Spesialtenger

  • Produsent: ProMeister
Klubbpris:403 Nok
Ikke medlem:448 Nok

Markise 260X200cm

  • Produsent: Thule
Klubbpris:13499 Nok
Ikke medlem:14999 Nok

Thule Chasm 90L Black

  • Produsent: Thule
Klubbpris:1169 Nok
Ikke medlem:1299 Nok

Thule Chasm 90L Marinblå

  • Produsent: Thule
Klubbpris:1079 Nok
Ikke medlem:1199 Nok

Holder diverse

  • Produsent: Thule
Klubbpris:494 Nok
Ikke medlem:549 Nok
Vis som

5 Artikler

per side