Bilstein

Hos Mekonomen finner du produkter fra kjente merker som BILSTEIN. I alle kategorier finner du etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til bilen din. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører gjør at vi kan tilby deg som kunde en god deal på varemerker som BILSTEIN. Ta en kikk på vårt store utvalg, og skulle du trenge hjelp eller råd er du hjertelig velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker.

BILSTEIN - Mange års erfaring innen reservedeler

BILSTEIN, (må ikke forveksles med Febi Bilstein, en annen aktør), er en stor leverandør i reservedelsindustrien. Firmaet ble grunnlagt allerede i 1873 av August Bilstein, men den store revolusjonen for selskapet kom mellom 1928 og 1954 da Augusts sønn, Hans, kom tilbake til selskapet etter å ha studert ingeniør- og bilutvikling i USA i flere år.

BILSTEIN var også tidlig ute med å ta til seg den nåværende utviklingen når det gjelder demping, og i 1954 var BILSTEIN med på å revolusjonere teknologien med ny teknikk om hvordan man demper vibrasjoner, som den franske forskeren Bourcier de Carbon hadde oppdaget.

I dag er BILSTEIN en stor produsent av flere forskjellige bildeler og reservedeler og her på Mekonomen.no finner du massevis av produkter fra deres store utvalg. Som en tidlig ekspert på fjæring og støtdempere utgjør disse en stor del av BILSTEINs portefølje, men du finner også andre bildeler og reservedeler fra BILSTEIN her på Mekonomen.no som du raskt kan få levert rett hjem til deg.

Bredt utvalg av produkter fra BILSTEIN

Her på Mekonomen.no finner du flere produkter fra BILSTEIN med fokus i segmentet for demping, men også mye annet!

Ved å søke på BILSTEIN i søkefeltet, vises alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, anbefaler vi at du gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrer ned til å kun vise produkter som passer akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker.

Bestill BILSTEIN-produkter online

Det skal være enkelt og greit å bestille produkter for bilen din på nett. Derfor har vi utviklet vår smarte og raske nettbutikk som gir deg muligheten å bestille produktene du trenger og få dem levert hjem til deg. Velg blant produkter fra BILSTEIN og/eller andre kjente varemerker - gå videre til handlekurven - sjekk ut bestillingen din, klart! Det har aldri vært enklere å bestille bilprodukter og reservedeler på nett.