CTEK

Hos oss i Mekonomen finner du kjente merker som CTEK til gode priser. I alle kategorier jobber vi med kvalitetsmerker som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Fra CTEK finner du for eksempel batteriladere, batteritestere og kabler som kan være nødvendig til tider. Vårt lange og gode forhold til mange av våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et virkelig godt tilbud på merker som CTEK.

CTEK – Best på batteriladere

Ser du etter en batterilader eller batteritester som holder høyeste klasse? Da er du på riktig sted!

Når det kommer til batteriladere og batteritestere, er produktene fra CTEK forbundet med absolutt høyeste kvalitet. Og det er her du bør begynne hvis du ser etter produktene som er best i klassen. CTEK har utviklet batteriladere og batteritestere av profesjonell kvalitet for bilen. I tillegg er produktene utstyrt med massevis av finesser og funksjoner.

Hos Mekonomen.no har vi også løsninger for andre kjøretøy enn bilen. Hos oss finner du også CTEK-produkter til båt og snøscooter, eller til profesjonelt bruk på verkstedet. Det finnes selvfølgelig også fleksibelt tilbehør til laderne, som vegghengere og skjøteledninger.

CTEK har ladere for alle kjøretøy

CTEK tilbyr ikke bare batteriladere for biler, men også andre typer kjøretøy. Noen ganger kan det imidlertid være litt vanskelig å velge riktig lader for akkurat det kjøretøyet du eier, så ikke nøl med å kontakte oss - vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige batteriladeren.

Her på Mekonomen.no finner du for eksempel batteriladere for:

  • Batteriladere til bil
  • Batteriladere til båt
  • Batteriladere til seilbåt
  • Batteriladere til snøscooter
  • Batteriladere til ATV
  • Batteriladere til verksted
  • Batteriladere til vannscooter
  • Batteriladere til motorsykler og mopeder

Lade batteriet? Tenk CTEK!

Her på Mekonomen.no finner du en rekke produkter fra CTEK. Fra CTEK fokuserer vi hovedsakelig på deres fantastiske batteriladere og batteritestere – men også deres lagringsenheter og kabler. Alt selvfølgelig til gode priser.

Ved å søke på CTEK i søkefeltet får du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.