DEFA

Hos oss i Mekonomen finner du kjente merker som DEFA til gode priser. I alle kategorier jobber vi med kvalitetsmerker som tilbyr produkter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som DEFA.

Motor- og kupévarmere fra DEFA

DEFA er et norsk selskap som har utviklet innovative produkter siden det ble grunnlagt av Didrik Eidsvig i 1946. Produktene er først og fremst laget for kjøretøy, og bl. a. produserer DEFA fjernstyrte løsninger, forvarme, elektrisitet og kameraer. DEFA er kjent for sin høye kvalitet på produktene, noe som har resultert i at de har blitt et av verdens ledende selskaper av innovative løsninger for vinterklima. Selskapet holder til i Sandvika utenfor Oslo og har i dag ca. 400 ansatte.

Når det gjelder DEFA er det først og fremst deres motorvarmere og kupévarmere som vanligvis er kjent for bilinteresserte. DEFA sin motorvarmer bidrar til å varme opp bilens motor og dermed sikre bedre drift. Å varme opp motoren før kjøring, spesielt på en kald vinterdag, er bra fra flere forskjellige aspekter. Hovedaspektet er at motoren slites mindre og eksosrensingen starter raskere. En kald motor kan også føre til at batterier utlades og at motoroljen blir seig.

En motorvarmer fra DEFA er vel verdt investeringen. En motorvarmer fra DEFA vil sørge for at motoren er varm ved start og funker optimalt i kulda. Du unngår kaldstarter, hvilket er positivt både for økonomien og miljøet.

Å starte en kald motor helt uten forvarming bidrar til en større mengde utslipp. Ønsker du i tillegg å gjøre kalde vintermorgener mer behagelig for deg som sjåfør, anbefaler vi også kupévarmerne fra DEFA. Med en kupévarmer fra DEFA får du en varm og behagelig kupé ved start hver morgen. Ikke bare er det behageligere å sette seg i bilen, det er også tidsbesparende og bra for bilen din på flere måter. En isete bil og en kald kupé kan gjøre det vanskelig å få opp bildøren, det kan også tine fastfrosne viskerblader.

Bredt utvalg av produkter fra DEFA

Her på Mekonomen.no finner du en rekke produkter fra DEFA med fokus på segmentene motorvarme og kupévarme. Ved å søke på DEFA i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.