FTE

Her hos oss i Mekonomen finner du et stort utvalg produkter fra kjente merker som FTE til gode priser. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et virkelig godt tilbud på merker som FTE. Ta en titt på vårt store utvalg og trenger du hjelp eller råd er du hjertelig velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

FTE - Komponenter av høy kvalitet som passer til 40 000 forskjellige kjøretøymodeller

FTE er en stor produsent av reservedeler til bilindustrien og ifølge dem selv, tilbyr de i dag over 12 000 forskjellige komponenter som passer til 40 000 forskjellige kjøretøymodeller på en eller annen måte. Fra nye modeller av et bilmerke blir lansert, tilstreber FTE alltid å tilby reservedeler av høy kvalitet til kjøretøyet innen 18 måneder.

Bare hos Mekonomen.no har vi allerede over 1000 produkter fra FTE som er grundig kvalitetstestet. FTE er primært fokusert på produkter og komponenter til bilbremsesystemer og hos oss finner du f. eks. bremsecalipere og reparasjonssett til calipere fra FTE.

Bredt utvalg av produkter fra FTE

Her på Mekonomen.no finner du flere produkter fra FTE med fokus på segmentet bremser, med et bredt spekter av deler spesielt for calipere.

Som et av de ledende selskapene når det kommer til calipere, kan du være sikker på at du får kvalitet når du kjøper produkter av merket FTE. Ved å bestille delene her på Mekonomen.no får du også dine produkter til gode priser. Husk at det er viktig å være sikker på at din nye bremsecaliper passer til akkurat din bil. Gjør derfor et søk på ditt registreringsnummer i vår filtreringsboks. Vi viser da kun produktene som passer til din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Bestill produkter fra FTE online

Det skal være enkelt og greit å bestille produkter for bilen din på nett. Derfor har vi utviklet vår nettbutikk som gir deg mulighet å bestille produktene du trenger og få dem levert hjem. Velg blant våre produkter fra FTE og andre kjente merker, gå videre til handlekurven, sjekk ut din bestilling - klart! Det har aldri vært enklere å bestille bilprodukter og reservedeler på nett.