KYB

Her hos oss i Mekonomen finner du et stort utvalg produkter fra kjente merker som KYB til gode priser. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som KYB. Ta en titt på vårt store utvalg og trenger du hjelp eller råd er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

KYB - En av verdens største produsenter av støtdempere

Selskapet som i dag er blitt til KYB, ble grunnlagt allerede i 1919 av Shiro Kayaba i Tokyo. KYB, en del av KYB-gruppen, har i dag over 100 års erfaring og 15 000 ansatte på verdensbasis, og en omsetning på nesten fire milliarder dollar årlig. KYB er Japans ledende selskap når det kommer til hydraulikk, og det er hovedsakelig for deres produksjon av støtdempere at bileiere ofte kommer i kontakt med produktene deres.

KYB har i dag 15 fabrikker over hele verden og har en årlig produksjonskapasitet på hele 75 millioner støtdempere. Dette gjør dem til en av verdens største produsenter av støtdempere.

Her på Mekonomen.no finner du flere av deres forskjellige støtdempere, men også forskjellige fjærbein. KYB er et verdensledende selskap når det kommer til demping og hydraulikk og deres støtdempere er av høyeste kvalitet. Her på Mekonomen.no kan du enkelt og greit bestille nye støtdempere fra KYB til konkurransedyktige priser.

Bredt utvalg av produkter fra KYB

Her på Mekonomen.no finner du en rekke produkter fra KYB innen segmentet støtdempere og stag. Ved å søke etter KYB i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Bestill produkter fra KYB online

Det skal være enkelt og greit å bestille produkter for bilen din på nett. Derfor har vi utviklet vår nettbutikk til å gi deg mulighet å bestille produktene du trenger og få dem levert hjem. Velg blant våre produkter fra KYB og andre kjente merker, gå videre til handlekurven, sjekk ut din bestilling - klart! Det har aldri vært enklere å bestille bilprodukter og reservedeler på nett.