Mobil

Hos oss i Mekonomen finner du alltid kjente merker som Mobil til gode priser. Mobil er bare ett av alle kvalitetsmerkene vi samarbeider med og hvor vi kan tilby deres fantastiske produkter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som Mobil.

Mobil - Mesterne på motorolje

Når det gjelder motorolje, er det alltid en god start å alltid tenke "Mobil". Med tanke på våre norske veier og vårt tøffe klima, er det viktig å sørge for at din bil og motor blir tatt godt vare på av en motorolje av høy kvalitet. Mobil har utviklet en mengde forskjellige motoroljer som passer akkurat ditt formål og bruk. Oljene deres er tilpasset varierende værforhold og tilpasset både varmt og kaldt klima. Mobil stiller også skyhøye krav når det kommer til deres høykvalitets smøremidler. Deres høye krav gjenspeiles også i hvordan de tenker når det gjelder at produktene deres skal være bærekraftige og funksjonelle, selv fra et miljøaspekt.

Allerede i 1974 lanserte Mobil sin første syntetiske motorolje til publikum, og har siden fortsatt å heve standarden når det gjelder beskyttelse og ytelse på motoroljer og smøremidler. Mobil har aldri tråkket på bremsen når det kommer til innovasjon, men har i stedet gjennom konstant utvikling forbedret produktene. De har klart å hjelpe kundene med å få mest mulig ut av kjøretøyene sine. Deres syntetiske motoroljer inneholder flere raffinerte grunnstoffer som gir motoren bedre beskyttelse og ytelse enn tilgjengelige mineraloljer på markedet.

Motorolje som passer til de fleste bilmerker

Mobils motoroljer brukes i dag av flere av de største bilmerkene. Noen av bilmerkene som fungerer godt med Mobils syntetiske olje, kan du se på listen nedenfor.

  • Audi
  • Ford
  • Peugeot
  • Volkswagen
  • BMW
  • Opel
  • Volvo
  • Skoda

I tillegg til høy kvalitet til konkurransedyktige priser, har Mobil også alltid tatt hensyn til det nordiske klimaet ved utvikling og produksjon av sine oljer. Norske værforhold stiller strenge krav til oljen da den skal fungere når det er skikkelig kaldt ute, og samtidig fungere ved varme temperaturer og høy belastning. For å oppnå en olje som kan håndtere både varmt og kaldt kreves det en høy fleksibilitet, og derfor har Mobil 1 utviklet skreddersydde oljer for ulike værforhold.

Bredt utvalg av Mobil-motoroljer

Her på Mekonomen.no finner du et bredt utvalg av motoroljer og smøremidler fra Mobil - til gode priser.

Ved å søke etter Mobil i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrerer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder. I verkstedene kan vi også hjelpe deg med å skifte motorolje.