NOCO

Hos oss i Mekonomen finner du kjente merker som NOCO til gode priser. Hos Mekonomen.no samarbeider vi alltid med kvalitetsmerker som tilbyr produkter med høy ytelse til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som NOCO.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

NOCO - en boost når du trenger det mest

Når det gjelder starthjelp og såkalte startboosters, er Noco et godt valg. Hvis du noen gang har problemer med å få bilen i gang, vil du være takknemlig for at du gjorde en investering i en startbooster fra Noco. Noco startbooster er bærbar, fleksibel og rimelig i pris. Den høytytende Noco Genius er i mange fall det åpenbare valget for en bileier i dag. Noco Genius er en helt revolusjonerende startbooster av absolutt høyeste kvalitet.

En startbooster fra Noco Genius kan beskrives som en "Powerbank" for bilens startbatteri. Har du en startbooster fra Noco i bilen trenger du aldri å bekymre deg for å sitte fast grunnet et startbatteri som har gitt opp på grunn av kulde eller lignende. Startboosteren vil kunne få i gang startbatteriet på et blunk!

Hos Mekonomen.no finner du selvsagt flere ulike varianter av startboostere, og trenger du en variant med høyere effekt finner du det hos oss også. Det fleksible og hendige med startboosteren fra Noco er at den er veldig enkel å både transportere og oppbevare, og den er klar til å levere maks når du måtte trenge det.

Kjøp dine NOCO-produkter hos Mekonomen.no

Her på Mekonomen.no finner du kvalitetsprodukter fra Noco som vil hjelpe deg når du har startproblemer. Ved å søke etter Noco i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrerer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.