Philips

Hos oss i Mekonomen finner du kjente merker som Philips til gode priser. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som Philips.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

Philips - En strålende gigant

Philips ble grunnlagt 15. mai 1891 av Frederik Philips og sønnen Gerard Philips i Eindhoven i Nederland. De første produktene var lyspærer og selv i dag er lyspærer en viktig del av bedriftens virksomhet.

Philips forbindes med ekstremt høy kvalitet og er et av verdens mest kjente merker. Mange kjenner også Philips som selskapet som bildet et fotballag, som etter hvert ble så gode at de i dag er etablert som PSV Eindhoven – et lag som til og med gikk så langt som å vinne Europacupen i 1988.

De som har fulgt Philips reise, vet at det Philips gjør bra er å produsere produkter med god og høy kvalitet. Produktene deres har alltid fått ros for høy kvalitet og lyspærene deres har vært av absolutt høyeste klasse i over 100 år. Noe som selvfølgelig er grunnen til at de i dag også finnes i både svenske husholdninger og biler. Hvis du trenger å bytte lyspærer på bilen, start med å ta en titt på Philips' brede utvalg.

Velg Philips lyspærer

Her på Mekonomen.no finner du et stort utvalg av høykvalitets lyspærer fra Philips.

Ved å søke etter Philips i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, vil du selvfølgelig først gjøre et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrerer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du selvfølgelig også velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.

Du kan føle deg trygg når du velger lyspærer fra Philips som har hatt en lysende karriere i over 100 år. Hvis du ønsker å bli sett og se godt langs veiene, er valget enkelt når du velger lyspærer i dag. Bestill pærer raskt og enkelt her på Mekonomen.no og bytt selv hjemme, eller kom innom et av våre verksteder så hjelper vi deg gjerne.