SKF

Hos oss i Mekonomen finner du kjente merker som SKF til en god pris. Vi jobber alltid med kvalitetsmerker og SKF er bare ett av alle merkene vi tilbyr produkter til konkurransedyktige priser. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som SKF.

Finn deler til bilen min!

Velg bil fra listen

SKF – en svensk industrigigant

SKF er en svensk industrigigant som sikkert alle svensker i dag har et forhold til - på en eller annen måte. Selskapet ble født ut av den svenske kulelagerfabrikken og ble grunnlagt allerede i 1907. SKF er i dag verdensledende innen flere industrisegmenter, og hos oss i Mekonomen finner du noen av deres kvalitetsprodukter fra primært forretningsområdet Automotive ogIndustrial som ledet til den suksesshistorien som selskapet har i dag - Velkjent for sin ekstremt fine kvalitet og høye ytelse.

Når det gjelder SKF og deres produksjon til bilindustrien, har de også en lang og solid historie med Volvo. Hvor begge selskapene også har sitt hovedkontor i Gøteborg. I dag har SKF et meget godt rykte både i Sverige og internasjonalt for sine høye standarder på alle sine reservedeler.

Reservedeler fra SKF - alltid med høyeste kvalitet

SKF har som mål å levere produkter av høyeste kvalitet til bilen din, og dette gjelder alt fra motorer til drivlinjer og hjulsystemer. Her på Mekonomen.no finner du også flere av produktene som kan bidra til å sikre absolutt høyest mulig kvalitet på deler til bilen din.

Du finner produkter fra SKF innen både hjullager, kulelager, rullelager bremseskiver og impellere hos oss. Er du ute etter høy kvalitet bør du sortere blant produktene fra SKF.

Bredt utvalg av produkter fra SKF

Her på Mekonomen.no finner alt fra hjullager og kulelager til bremseskiver fra SKF.

Ved å søke etter SKF i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, gjør et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.