Thule

Hos oss i Mekonomen finner du kjente merker som Thule til gode priser. I alle kategorier samarbeider vi med etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Fra Thule finner du flere produkter som forenkler hverdagen når det for eksempel gjelder transport eller sommerferie. Hva med for eksempel en ny takboks eller en sykkelholder av høy kvalitet. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører garanterer også at vi kan tilby deg som kunde et godt tilbud på merker som Thule.

Thule – En svensk fritidsklassiker

Thule Group er et svensk industrikonsern som eier en rekke ulike merker som er relatert til sport og fritid. Thule er det største merket i Thule Group og produserer forbrukerprodukter som takbokser, lastekurver, sykkelholdere, sykkelvesker, takstativ, taktelt, barnevogner, sykkelvogner, sykkelbarnestoler, kofferter, data- og kameravesker og ryggsekker. Hos oss finner du hovedsakelig Thules produkter innen takbokser, sykkelholdere og takstativ – hvor de av mange anses som verdensledende og av enormt høy kvalitet.

Thule ble grunnlagt i 1942 av Thulin-familien og akselererte veksten i løpet av 1960-tallet, da de begynte å spesialisere seg på produkter beregnet på personbiler.

Thule forenkler hverdagen din

Uansett hva du ønsker å transportere, kan man si at Thule har funnet en løsning for deg. Gjennom å montere et av Thules sine takstativ, åpnes muligheten for montering av tilleggsprodukter og dermed massevis av transporteringsløsninger. Takbokser og sykkelholdere er selvsagt bare noen av produktkategoriene som hjelper deg med transport av bagasje eller sykler. Thule tilbyr en rekke ulike produkter som dekker mange formål slik at du kan effektivisere transport av din last. Enten du skal på sykkelferie eller skiferie, vil Thule gjøre turen enklere. Last på, kjør i vei og last av, vanskeligere enn det er det ikke.

Høy kvalitet og grundig testing

Det viktigste salgsargumentet for Thules produkter er at de kan garantere for en meget høy kvalitet. Grunnen til dette er at alle Thule-produktene er testet i Thule Test Center, og har vært utsatt for ekstreme tester. For at produktene i det hele tatt skal få lov å merkes med Thule-logoen, må de ha gjennomgått en rekke ulike tester avhengig av hva formålet med produktet er. Dette kan for eksempel bety at produktene deres er testet for alt fra ørkenvarme, arktisk kulde, vannmotstand, fallmotstand og vindmotstand i vindtunneler til styrke-, sjokk- og slagtester.

Å gjøre disse testene handler først og fremst om Thules visjon og fokus, det de prioriterer aller høyest – nemlig sikkerheten til deg og de rundt deg. Produktets holdbarhet og kvalitet er selvfølgelig også viktig, men Thule hever standarden for sikkerhet med sine grundige og krevende laboratorietester. Innenfor dette har Thule gått så langt som å lage Thule Test Program™, med over 25 av sine egne Thule-standarder som langt overgår gjeldende ISO-standarder.

Bredt utvalg av fritidsprodukter fra Thule

Her på Mekonomen.no finner du alt fra takstativ og takbokser til sykkelholdere fra Thule. Ved å søke etter Thule i søkefeltet finner du alle våre produkter fra dette kvalitetsmerket. Skulle du være usikker på om produktene passer din bil, vil du selvfølgelig først gjøre et søk på ditt registreringsnummer i det tilpassede søkefeltet. Vi filtrerer ned til produkter som er tilpasset akkurat din bil/modell. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker eller verksteder.