Wunderbaum

Wunderbaum forbinder mange med en velduftende gran, varemerket som mange av oss kommet i kontakt med gjennom årene. Hos Mekonomen finner du mange velduftende graner fra Wunderbaum. I dag produserer Wunderbaum ikke bare duftgraner, de har også lansert mange nye produkter med alt fra duftflasker til smarte klips som du kan feste på f. eks. bilens ventilasjonsgitter for å få en frisk og herlig duft i hele kupéen.

Wunderbaum - Den duftende klassikeren!

Den velduftende granen har eksistert i over 50 år og har blitt et populært innslag i bilen. Noen setter sammen en hel haug med duftende graner i midtspeilet, mens andre legger den i hanskerommet eller i siderommet på bildøren, variantene er mange. Men en ting er sikkert - de aller fleste av oss har på et eller annet tidspunkt satt oss inn i en bil og blitt møtt en duftende gran, i mange tilfeller av merket Wunderbaum. Kanskje ikke så rart at Wunderbaum har blitt en stor favoritt blant mange når det kommer til bildufter. De har et enormt utvalg av dufter, alt fra fruktig til frisk utendørs luft.

Dufter fra Wunderbaum

Hvilke dufter er tilgjengelig fra Wunderbaum? På Mekonomen.no finner du en rekke dufter, under kan du se noen eksempler på dufter som du finner hos Mekonomen.no

  • Wunderbaum New Car
  • Wunderbaum Leather
  • Wunderbaum Black Classic
  • Wunderbaum Stars and Stripes
  • Wunderbaum Vanilje

Wunderbaum Storpack

Vil du fylle bilen, hytta, campingvognen eller båten med duft? Da kan du se på våre store pakker som inneholder 3-duft graner og oppover, vi har de fleste dufter både som enkeltpakninger og storpakninger.