Laster inn…

Kjøp reservedeler til Honda online på mekonomen.no

Hos Mekonomen.no har vi samlet reservedeler til nesten alle Honda-modeller du kan tenke deg og våre produkter er selvfølgelig testet for å holde samme gode kvalitet som Hondas originaldeler. Alle våre reservedeler til Honda er av samme kvalitet som delene som var i bilen din fra begynnelsen og alle våre leverandører er nøye sjekket for din sikkerhet. Vi tilbyr selvfølgelig også service og reparasjon av din Honda på våre verksteder og har du spørsmål om våre produkter er du hjertelig velkommen til en av våre butikker eller til å kontakte Kundeservice.

Rimelige reservedeler til din Honda

Honda, eller Honda Motor Company som det heter i sitt fulle navn, ble grunnlagt i 1948 av Soichiro Honda og Takeo Fujisawa. Honda er en multinasjonal kjøretøyprodusent med hovedkontor i Tokyo. I tillegg til kjøretøyproduksjon, jobber de også med teknologispørsmål på andre områder.

Honda er verdens største motorprodusent i 2021, og i tillegg til biler jobber den for eksempel med produksjon av motorsykler, lastebiler, scootere, mopeder og ulike typer roboter. De er også store innen båt- og båtmotorbransjen.

Totalt produseres det om lag 14 millioner forbrenningsmotorer og i overkant av 5 millioner kjøretøyer årlig. Dette gjør også Honda til en av de ti største bilprodusentene i verden.

Hvis du ser etter reservedeler til din Honda, har du kommet til rett sted. Her hos Mekonomen har vi samlet et stort utvalg av reservedeler og komponenter som kan forlenge levetiden til bilen din. Våre produkter er kvalitetssikret og vi samarbeider med nøye utvalgte leverandører for å sikre at din Honda skal kunne rulle mange flere mil på veiene våre. Ta en titt på vårt brede sortiment eller kontakt en butikk eller verksted for mer informasjon om det er noe du føler du trenger hjelp til.

Søk etter bildeler til din Honda med registreringsnummeret ditt

For å sortere ut bildelene som passer til akkurat din Honda kan du selvfølgelig bruke vår smarte og optimaliserte filtreringsfunksjon som gjør at du ved å fylle inn registreringsnummeret ditt kun kan få utvalget av bildelene som passer til akkurat din Honda. Det er viktig å sjekke at bildelene du kjøper er beregnet på riktig modell av din Honda og derfor er det lurt å alltid starte med å filtrere på registreringsnummeret ditt før du leter videre. Etter filtreringen kan du være sikker på at delene som vises er tilpasset akkurat din bil og du kan velge derfra og vrake etter smak.

Skulle du også etter filtreringen ønske hjelp eller veiledning med hvilke bildeler som passer best for akkurat din Honda og for den effekten du ønsker, kan du selvsagt alltid kontakte oss via kundeservice, butikk eller verksted for å få veiledning fra en av våre eksperter på bildeler til Honda. Vi i Mekonomen hjelper til med å forlenge levetiden til akkurat din bil.

Hos Mekonomen kan du bestille service, bilreparasjoner og kjøpe reservedeler til følgende Honda-modeller

Accord

Civic

Crx

Concerto

Cr-v

Fr-v

Hr-v

Integra

Jazz

Legend

Logo

Prelude

Quintet

S2000

Shuttle

Stream

Fcx

Odyssey

Ridgeline

Element

Nsx

Pilot

Freed

Insight

Cr-z

Crosstour

Vezel

Feed

Clarity

Beat

Tn360

E

HR-V (III)

CIVIC (XI)

Bestill service eller reparasjon for din Honda

Bestill din service eller reparasjon online!

Bestill time