Ring 66 80 55 66
eller bestill
service, reparasjon og EU-kontroll online!

12 mnd Mobilitetsgaranti er alltid inkludert ved service hos oss.

Bestill service til bilen online

Å bestille din neste bilservice er ikke vanskelig, og det tar ikke lang tid. Nå kan du enkelt bestille din time på nett. Skulle ditt verksted ikke kunne gi deg en pris direkte, så kommer de straks tilbake til deg med et tilbud. Har du spørsmål eller funderinger gjeldende din bestilling så kan du kontakte vår flinke kundeservice.

  • Velg hvilken/hvilke tjenester du har behov for.
  • Oppgi registreringsnummer og kilometerstand. Kilometerstand kreves kun hvis det er av betydning for servicen/reparasjonen.
  • Velg hvilket verksted du ønsker å benytte, sjekk deretter for ledige timer. Første ledige time blir foreslått for deg, klikk på dato for å velge en tid lenger frem.
  • Kontroller din bestilling slik at alt ser korrekt ut. Her finnes også tilvalg for din bestilling, samt mulighet til å regulere en viss fleksibilitet i bestillingen.
  • Sluttfør bestillingen. Hvis du allerede fått en pris så blir automatisk en bestilling generert. Denne timen kan avbestilles senest 24 timer før avtalt tid. Hvis du ikke fått pris, klikk på "Send forespørsel", og verkstedet kommer tilbake til deg med en pris.