Sykkel, kano eller paddle board?

Uansett hvilke friluftsaktiviteter du foretrekker, så har vi utstyret du trenger for å transportere ditt utstyr fra A til B på en sikker og trygg måte. Besøk en av våre butikker eller kjøp det du trenger her på mekonomen.no.

Hvis du velger å handle online kan du velge å få varene sendt til nærmeste Meknonomen-butikk. Når ordren  er ankommet butikk og er klare for henting, så sender vi deg en SMS. Dette leveringsalternativet er helt uten fraktkostnad. Du kan også bestille til Post i Butikk, eller rett hjem på dørstokken. 

Mekonomen - Vi gjør ditt BilLiv enklere!

 

Finn din Mekonomen-butikkFinn din Mekonomen-butikk

Takstativ og lastestativ hos Mekonomen

Slik monterer du sykkelstativ

Å montere sykkelstativ er mye enklere enn du kanskje tror. Det gjelder bare å velge den modellen som passer deg og din sykkel best. Mekonomens Magnus Blommé viser i denne filmen hva som finnes for ulike typer av modeller - og hvordan du monterer de på bilen.

SE HOLDERE FOR SPORTSUTSTYR

Pakk sommerutstyret optimalt - få mer plass i bilen

Trangt i bagasjerommet og i baksetet? Å pakke en takboks er en smart måte å «bli kvitt» ting og få en mer komfortabel bilreise.
- Saker som tar stor plass, men ikke veier så mye er perfekt å frakte i en takboks, sier Basri Durakovic, selger hos Mekonomen i Helsingborg.

Takbokser av ulike typer

Opplever du at du har liten plass i bilen? En stor og romslig takboks løser den utfordringen for deg. Vi har markedets kanskje bredeste utvalg av takbokser i høy kvalitet i alle størrelser og prisklasser.

Holdere for sportsutstyr

Hos Mekonomen finner du også kajakkholdere og kanoholdere samt tilbehør til disse. 

SE HELE SORTIMENTET

Holdere for sportsutstyr hos Mekonomen