Mekonomen Bilverksted

Askim, Sagveien 1 b

Vi ønsker deg velkommen til Mekonomen Bilverksted! Vi reparerer i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle. Våre mekanikere og teknikere kombinerer erfaring med moderne teknikk og data.

Mekonomen Bilverksted kan bistå med det meste innen service, reparasjoner, EU-kontroll samt mye mer! Når du tar service på bilen hos oss får du alltid stempel i serviceheftet. Ved service inngår også et år gratis veihjelp som gjør at du får hjelp ved for eksempel punktering, bensinstopp eller motorhavari.

Vårt verksted er et Mekonomen godkjent elbilverksted. Vi har gjennomgått nødvendig kursing og har utstyr for å kunne arbeide med elbiler.

Mekonomen - et smartere valg!

Velg tjeneste / Bestill time

Våre tjenester


Godkjent Elbilverksted
Fleetverksted

Nyheter fra Mekonomen


Bilkontofacility

Spørsmål og svar


Ja. Hos verkstedet tas det service på og repareres biler av alle merker, nye som gamle. Ettersom Mekonomen alltid bruker reservedeler med originalkvalitet og følger bilprodusentens servicereanbefalinger, gjelder din nybilsgaranti. Ditt servicehefte stemples med Mekonomen Bilverksted som gir deg trygghet og er et varig verditilskudd til din bil.
Det er bilforhandleren som skal utføre garantireparasjoner som kommer under bilens garantitid. Dette er de merkespesifikke verkstedene påkrevd å stå for og samtidig er dette det eneste de har eksklusivitet på.

Service innebærer at man vedlikeholder og sikrer bilens funksjon. Reparasjon derimot innebærer helt enkelt at man reparerer noe som ikke fungerer.

Selvsagt! Påse bare at den ligger tilgjengelig i bilen når du leverer på verkstedet.

EU har definert en reservedel som et produkt (av samme kvalitet som den opprinnelige) som skal monteres i eller på ett motorkjøretøy for å erstatte komponenter som er nødvendige for bruk av det samme, unntak drivstoff.
Ja, vi gir deg et skriftlig kostnadsoverslag på reparasjonen i samsvar med gjeldende forskrifter.

Åpningstider


Mandag:
08:00 - 16:00
Tirsdag:
08:00 - 16:00
Onsdag:
08:00 - 16:00
Torsdag:
08:00 - 16:00
Fredag:
08:00 - 16:00
Lørdag:
Stengt
Søndag:
Stengt

Kontakt oss


Finn frem til oss


Sagveien 1 b, 1814 Askim

Vis veibeskrivelse

Nyheter fra Mekonomen


Banner _til _landningsside _fra _verkstedside _371x 114px