Mekonomen Bilverksted

Fjellstrand, Midtveien 71

Velkommen til Mekonomen - Fagerhøi Bilverksted! Vi er der for deg og står parat til å hjelpe ved større eller mindre reparasjoner. Vi utfører også service på både hybrid og elbiler, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Våre hyggelige kundemottakere kan hjelpe til med å få satt opp avtale enten det er en større eller mindre reparasjon, service, generelt vedlikehold eller EU kontroll.

Stikk innom for en prat, ring oss direkte på 66 91 85 62 eller ring Mekonomen kundeservice på 66 80 55 66 så hjelper de deg i kontakt med oss på Fagerhøi Bilverksted. Passer det bedre å sende oss en mail, så gjør gjerne det på post@fagerhoibil.no eller den gule knappen nedenfor, så tar vi kontakt så raskt vi kan.

Kjøper du bilpleie produkter på bensinstasjonen? Ta heller en tur innom oss og bli positivt overrasket. Vi har det du trenger til hyggelige priser.

Velg tjeneste / Bestill time

Nyheter fra Mekonomen


Bilkontofacility

Spørsmål og svar


Ja. Hos verkstedet tas det service på og repareres biler av alle merker, nye som gamle. Ettersom Mekonomen alltid bruker reservedeler med originalkvalitet og følger bilprodusentens servicereanbefalinger, gjelder din nybilsgaranti. Ditt servicehefte stemples med Mekonomen Bilverksted som gir deg trygghet og er et varig verditilskudd til din bil.
Det er bilforhandleren som skal utføre garantireparasjoner som kommer under bilens garantitid. Dette er de merkespesifikke verkstedene påkrevd å stå for og samtidig er dette det eneste de har eksklusivitet på.

Service innebærer at man vedlikeholder og sikrer bilens funksjon. Reparasjon derimot innebærer helt enkelt at man reparerer noe som ikke fungerer.

Selvsagt! Påse bare at den ligger tilgjengelig i bilen når du leverer på verkstedet.

EU har definert en reservedel som et produkt (av samme kvalitet som den opprinnelige) som skal monteres i eller på ett motorkjøretøy for å erstatte komponenter som er nødvendige for bruk av det samme, unntak drivstoff.
Ja, vi gir deg et skriftlig kostnadsoverslag på reparasjonen i samsvar med gjeldende forskrifter.

Åpningstider


Mandag:
07:00 - 17:00
Tirsdag:
07:00 - 17:00
Onsdag:
07:00 - 17:00
Torsdag:
07:00 - 17:00
Fredag:
07:00 - 17:00
Lørdag:
Stengt
Søndag:
Stengt

Kontakt oss


Fagerhøi Bilverksted AS

66 91 85 62

post@fagerhoibil.no

Finn frem til oss


Midtveien 71, 1458 Fjellstrand

Vis veibeskrivelse

Nyheter fra Mekonomen


Elbiler_