I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.
Laster inn…

Dags for påskeeventyr!

Hos Mekonomen finner du takboksen som passer til ditt skiutstyr - og alt annet du trenger til turen.

Med en takboks får du mer rom til bagasje bak i bilen. Hos oss finner du et av Norges største sortiment av takbokser. Flere av dem er testvinnere. Våre eksperter ute i butikk hjelper deg med alt fra riktig valg, til en ferdigmontert boks på din bil.

Handle her i nettbutikken, eller velkommen til en av våre 27 butikker!

Packline BX Stream

Packline BX Stream - Med plass til det meste!

BX Stream er en stilig takboks som monteres nær bilens tak. Takboksen kombinerer god plass med elegante linjer. Med en lengde på 225 cm og et lastevolum på 420 liter får du plass til det meste. Med hurtigfestet iZi2connect er takboksen lett og enkel å installere. LiftOff-systemet gir mulighet for på- og avlessing fra tre sider samtidig. Takboksen har en lyddempende pakning mellom lokk og bunn, og den er laget av miljøvennlig, høyglanspolert ABS. Takboksen oppfyller Citycrash-testen.

  • Hurtigfeste iZi2connect
  • På- og avlessing fra 3 sider
  • 420 liter

7 499 kr
Medlemspris: 6 749 kr

Packline NX Twin XL

Packline NX Twin XL - Verdens første Twin Sheet-teknologi takboks! NX Twin XL er en stilig og skikkelig fin takboks som monteres nær bilens tak! Verdens første takboks, konstruert med Twin Sheet-teknologi! Gjennom avansert teknologi, vakuumformes og sveises to plastdeler sammen til en enhet. Den nedre delen består av et aerodynamisk ytterskall og sterkt profilforsterket indre skall hvor alle fester er skjult montert. Den øvre delen følger de nyeste bildesignlinjene - stilig design uten forstyrrende profiler.

Denne takboksen har en innfelt frontdel med en innvendig hevet underdel i forkant, noe som gir økt sikkerhet og stabilitet. Takboksen har et nyutviklet dobbeltlås uten behov for bruk av nøkkel. Lav vekt gir mulighet for høy lastevekt. God innvendig høyde og stort lastevolum på hele 450 liter gir plass til ekstra bagasje på bilturen. Markedets eneste takboks med patentert LiftOff-åpningssystem med lasting og lossing fra 3 sider - samtidig! Høyglans ABS akryl. Oppfyller City Crash-standarden.

12 400 kr
Medlemspris: 11 160 kr


Hapro Trivor 560

Hapro Trivor 560 Hapro Trivor kombinerer et robust utseende med mye plass. Skiferie, sykkeltur eller hverdagseventyr? Mangel på plass vil aldri stå i veien for deg igjen. Takket være den innebygde åpningsassistenten løftes lokket på takboksen noen centimeter, noe som gjør åpningen av takboksen ekstremt jevn. Når den er lukket, trekkes håndtaket automatisk inn og du hører et klikk. Nøkler er kun nødvendig hvis du virkelig ønsker å låse boksen. Boksen kan åpnes fra to sider, noe som letter lasting/pakking. Dette er en boks i full lengde med plass til opptil 8 ski. Inkluderer hurtigfester.

  • Kan åpnes fra 2 sider
  • Plass til 8 ski
  • Inkludert hurtigfester

7 995 kr
Medlemspris: 7 196 kr

Hapro Nordic 10.8

Hapro Nordic 10.8gir ekstra plass i stilig og elegant design. Slank og stilig på utsiden, men fortsatt stor og romslig på innsiden. Kombinasjonen av kvalitet og brukervennlighet med en smart aerodynamisk design skaper den perfekte boksen. Dette er en boks i full lengde med plass til opptil 8 ski. Inkluderer hurtigfester.

8 995 kr
Medlemspris: 8 096 kr

Hapro Trivor 640

Hapro Trivor 640 er en boks i full lengde med plass til opptil 10 ski. Takboksen kombinerer et robust utseende med mye plass, slik at du kan være sikker på at all bagasje får plass, enten du skal på skiferie, sykkeltur, eller andre hverdagseventyr. Boksen kan åpnes fra to sider, noe som letter lasting/pakking.

9 195 kr
Medlemspris: 11 160 kr