Mekonomen Bilverksted

Halden, Svinesundsveien 325

Velkommen til Halden Autoservice AS - Ditt personlige serviceverksted!
Du finner oss godt synlig ved innkjøringen til Halden RV21. Vi reparerer alle bilmerker inkludert amcar og bo-/campingbiler. Vi utfører også oppretting av karosseriskader og reparasjon av glassruter.

Våre kompetente mekanikere har lang erfaring i bransjen og de er jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert på nyheter innen bil og teknikk. Vi bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet.

Vi hjelper deg gjerne med:
- Servicereparasjoner med bildedokumentasjon hvis ønskelig.
- Reparasjoner av mekanisk arbeid og motor/girkasse problemer.
- 4 hjulsjustering med det nyeste kalibreringsutstyret.
- EU-kontroll. Også for bobil og større varebiler opptil 7500 kg!
- Dekkskift.

Bedriftskundeavtale - For deg med firmabiler.

Fabrikkgaranti gjelder. Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid.

Mobilitetsgaranti. Med utført service hos oss får du med deg mobilitetsgaranti i 12 måneder. Denne gir deg trygghet på veien og du får hjelp uansett hva som skjer.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig verkstedopplevelse, du vil føle at du blir tatt hånd om hos oss. Stikk innom eller ring oss på 69 02 07 77 så hjelper vi deg.

Send forespørsel

Nyheter fra Mekonomen


Bilkontofacility

Spørsmål og svar


Ja. Hos verkstedet tas det service på og repareres biler av alle merker, nye som gamle. Ettersom Mekonomen alltid bruker reservedeler med originalkvalitet og følger bilprodusentens servicereanbefalinger, gjelder din nybilsgaranti. Ditt servicehefte stemples med Mekonomen Bilverksted som gir deg trygghet og er et varig verditilskudd til din bil.
Det er bilforhandleren som skal utføre garantireparasjoner som kommer under bilens garantitid. Dette er de merkespesifikke verkstedene påkrevd å stå for og samtidig er dette det eneste de har eksklusivitet på.

Service innebærer at man vedlikeholder og sikrer bilens funksjon. Reparasjon derimot innebærer helt enkelt at man reparerer noe som ikke fungerer.

Selvsagt! Påse bare at den ligger tilgjengelig i bilen når du leverer på verkstedet.

EU har definert en reservedel som et produkt (av samme kvalitet som den opprinnelige) som skal monteres i eller på ett motorkjøretøy for å erstatte komponenter som er nødvendige for bruk av det samme, unntak drivstoff.
Ja, vi gir deg et skriftlig kostnadsoverslag på reparasjonen i samsvar med gjeldende forskrifter.

Åpningstider


Mandag:
07:30 - 16:00
Tirsdag:
07:30 - 16:00
Onsdag:
07:30 - 16:00
Torsdag:
07:30 - 16:00
Fredag:
07:30 - 16:00
Lørdag:
Stengt
Søndag:
Stengt

Kontakt oss


Halden Autoservice AS

69 02 07 77

post@haldenautoservice.no

Finn frem til oss


Svinesundsveien 325, 1788 Halden

Vis veibeskrivelse

Nyheter fra Mekonomen


Sidebarservice