Mekonomen Bilverksted

Oslo, Smalvollveien 16

Vi ønsker deg velkommen til Mekonomen Bilverksted! Kontakt oss direkte eller benytt den gule «send forespørsel» knappen lenger ned på siden.

Mekonomen Bilverksted kan bistå med det meste innen service, reparasjoner, EU-kontroll samt mye mer! Vi reparerer i prinsipp de fleste bilmerker, nye som gamle. Vi har tilgang på nødvendig diagnoseutstyr og har topp utdannede teknikere til din disposisjon.

Vårt verksted er Mekonomen godkjent elbilverksted. Vi har gjennomgått nødvendig kursing og har utstyr for å kunne arbeide med elbiler.

Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid og 1 års mobilitetsgaranti inngår etter visse kriterier.

Mekonomen - et smartere valg!

Velg tjeneste / Bestill time

Våre tjenester


Godkjent Elbilverksted
Fleetverksted

Nyheter fra Mekonomen


Bilkontofacility

Spørsmål og svar


Ja. Hos verkstedet tas det service på og repareres biler av alle merker, nye som gamle. Ettersom Mekonomen alltid bruker reservedeler med originalkvalitet og følger bilprodusentens servicereanbefalinger, gjelder din nybilsgaranti. Ditt servicehefte stemples med Mekonomen Bilverksted som gir deg trygghet og er et varig verditilskudd til din bil.
Det er bilforhandleren som skal utføre garantireparasjoner som kommer under bilens garantitid. Dette er de merkespesifikke verkstedene påkrevd å stå for og samtidig er dette det eneste de har eksklusivitet på.

Service innebærer at man vedlikeholder og sikrer bilens funksjon. Reparasjon derimot innebærer helt enkelt at man reparerer noe som ikke fungerer.

Selvsagt! Påse bare at den ligger tilgjengelig i bilen når du leverer på verkstedet.

EU har definert en reservedel som et produkt (av samme kvalitet som den opprinnelige) som skal monteres i eller på ett motorkjøretøy for å erstatte komponenter som er nødvendige for bruk av det samme, unntak drivstoff.
Ja, vi gir deg et skriftlig kostnadsoverslag på reparasjonen i samsvar med gjeldende forskrifter.

Åpningstider


Mandag:
07:00 - 16:30
Tirsdag:
07:00 - 16:30
Onsdag:
07:00 - 16:30
Torsdag:
07:00 - 16:30
Fredag:
07:00 - 16:00
Lørdag:
Stengt
Søndag:
Stengt

Kontakt oss


Christoffersen & Bekken AS

22 07 15 00

firmapost@cogb.no

Finn frem til oss


Smalvollveien 16, 0667 Oslo

Vis veibeskrivelse

Nyheter fra Mekonomen


Banner _til _landningsside _fra _verkstedside _371x 114px