Mekonomen Bilverksted

Ski, Haugenveien 27

Velkommen til Mekonomen Bilverksted! Våre verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ring 66 80 55 66 så hjelper de deg i kontakt med verkstedet.

Vi hjelper deg gjerne med:
- Service
- Reparasjoner
- EU-kontroll opptil 3500 tonn
- Dekkskift og dekkhotell
- Bilglass og solfilm
- Bedriftskundeavtale - For deg med firmabiler
- Har du Bobil eller stor varebil er du velkommen til oss


Vårt verksted er Mekonomen godkjent elbilverksted. Vi har gjennomgått nødvendig kursing og har utstyr for å kunne arbeide med elbiler.

Fabrikkgaranti gjelder. Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid.

Mobilitetsgaranti. Med utført service hos oss får du med deg mobilitetsgaranti i 12 måneder. Denne gir deg trygghet på veien og du får hjelp uansett hva som skjer.

Som bedriftskunde hos oss har du kontroll på dine servicer og reparasjonskostnader. Vi tar vare på din bilpark med Mekonomen Fleet.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig verkstedopplevelse. Stikk innom eller ring oss på 64 94 25 00 så hjelper vi deg. Det finnes bussholdeplass i nærheten. Vi har lånebil tilgjengelig etter avtale.

Velg tjeneste / Bestill time

Våre tjenester


Godkjent Elbilverksted
Fleetverksted

Nyheter fra Mekonomen


Bilkontofacility

Spørsmål og svar


Ja. Hos verkstedet tas det service på og repareres biler av alle merker, nye som gamle. Ettersom Mekonomen alltid bruker reservedeler med originalkvalitet og følger bilprodusentens servicereanbefalinger, gjelder din nybilsgaranti. Ditt servicehefte stemples med Mekonomen Bilverksted som gir deg trygghet og er et varig verditilskudd til din bil.
Det er bilforhandleren som skal utføre garantireparasjoner som kommer under bilens garantitid. Dette er de merkespesifikke verkstedene påkrevd å stå for og samtidig er dette det eneste de har eksklusivitet på.

Service innebærer at man vedlikeholder og sikrer bilens funksjon. Reparasjon derimot innebærer helt enkelt at man reparerer noe som ikke fungerer.

Selvsagt! Påse bare at den ligger tilgjengelig i bilen når du leverer på verkstedet.

EU har definert en reservedel som et produkt (av samme kvalitet som den opprinnelige) som skal monteres i eller på ett motorkjøretøy for å erstatte komponenter som er nødvendige for bruk av det samme, unntak drivstoff.
Ja, vi gir deg et skriftlig kostnadsoverslag på reparasjonen i samsvar med gjeldende forskrifter.

Åpningstider


Mandag:
07:00 - 16:30
Tirsdag:
07:00 - 16:30
Onsdag:
07:00 - 16:30
Torsdag:
07:00 - 16:30
Fredag:
07:00 - 15:00
Lørdag:
Stengt
Søndag:
Stengt

Kontakt oss


Nordby Bilverksted AS

64 94 25 00

verksted@nbverksted.no

Finn frem til oss


Haugenveien 27, 1400 Ski

Vis veibeskrivelse

Nyheter fra Mekonomen


Banner _til _landningsside _fra _verkstedside _371x 114px