Vi hjelper deg med dekkskift

Du må ha riktig dekk på bilen etter sesong og føre. Å skifte dekk krever litt styrke, god plass og riktig verktøy, men det er viktig for både deg, dine passasjerer og medtrafikanter. Du skal være trygg på veien.

Når du skifter dekk på et av våre Mekonomen verksteder, får du også en grundig sikkerhetssjekk av en fagmann. Vi kontrollerer blant annet støtdempere, fjæring, dekk, bremser og lufttrykk. Alt dette for økt sikkerhet, lavere drivstofforbruk, og for å slippe unødvendig slitasje og høye kostnader i det lange løp.


Dekkskift med sikkerhetskontroll

  • Mønsterdybde
  • Skader på dekk
  • Støtdempere
  • Bremser (skiver, belegg og slanger)


Dato for dekkskift (piggdekk)

Piggfrie vinterdekk kan brukes hele året, men det er ikke anbefalt. Fra 1. nov (15. okt i Nord-Norge) kan du kjøre med piggdekk uten å få bot. Det er ikke påbudt å kjøre med verken pigg- eller piggfrie dekk, men påbudt å kjøre med dekk som passer forholdene. Det betyr at når det er glatt før, skal du ha vinterdekk på bilen, eller la den stå.


Dekkhotell

Vi på Mekonomen ønsker å gjøre ditt billiv så enkelt som mulig. Hos oss sparer du tid, energi og plass. La oss ta hånd om ditt dekkskift og oppbevare dekkene for deg frem til neste sesong.

Velkommen til Mekonomen!


Bestill time her

30 dagers angrefrist

Fra den dagen du mottak varen

Hente i butikk

Du velger hvordan og hvor varene skal sendes

Fri frakt

Gjelder bestillinger til butikk

Kjente varemerker

Fra bilbransjens ledende merker