I dag opplever Postnord tekniske problemer med kobling til leveringssted. Du kan derfor kun velge levering til din nærmeste butikk. Vi beklager ulempen det medfører og håper på en rask løsning.
Sommerkampanje med opptil -70% i alle våre butikker og på nett! Se mer her.
Superweekend på nett! 30% på nesten alt! Se mer her.
Laster inn…

Slik får du en deilig temperatur i bilen

Si den som ikke lengter etter sommervarme. Men du ønsker ikke å ha for mye av den i bilen din. Nå er det derfor høy tid å kontrollere at din AC fungerer perfekt. Her er noen tips for at alle i bilen skal få en deilig bilferie.

Tredve grader i skyggen. Blå himmel og stekende sol. Og noen hundre mil igjen av sommerens bilferie. Det er ikke da du gjerne vil oppdage at bilen Air Condition er gått i stykker. Mekonomens bilekspert Magnus Blommé forklarer hvordan du holder din AC i perfekt stand.

Se til å bruke din AC

Hvis et klimaanlegg brukes for sjeldent kan det begynne å lekke. Rekommandasjonen er å bruke din AC minst en gang i måneden.

Beskytt hele bilen mot sommervarmen

Du kanskje liker sol og varme, men din bil gjør ikke det. Stekende sol sliter på både lakk og dekk, og alle væsker som olje og bremsevæske påvirkes enda mer. Her kan du lese om en rekke ting du trenger tenke på for å beskytte bilen mot varmen.

Gjør en AC-kontroll for å være på den sikre siden

En ødelagt AC må repareres. Det finnes mer morsomme ting å gjøre på ferien enn å måtte levere inn bilen på verksted. Gjør en AC-kontroll før du drar på planlagt langtur.

BESTILL TIME ONLINE FINN VERKSTED

30 dagers angrefrist

Fra den dagen du mottak varen

Hente i butikk

Du velger hvordan og hvor varene skal sendes

Fri frakt

Gjelder bestillinger til butikk

Kjente varemerker

Fra bilbransjens ledende merker