Hei Mekonom - Christian Gren

Hva gjør du hos Mekonomen?

– Jeg er plassjef og holder oversikt og sørger for at alt går som det skal. Men jeg jobber også i butikken, akkurat som de andre!

 

Hvor lenge har du jobbet i Mekonomen?

– I 17 år. Jeg har kun jobbet i butikken, selv om jeg er utdannet mekaniker. Jeg synes det er morsommere å jobbe i butikk og ha kontakt med kundene.

 

Hva er det beste med jobben?

– Variasjonen på menneskene som kommer inn, og alle løsningene man må finne for å hjelpe de. Det fins ikke bare en del på en bil, og heller ikke kun en løsning.

 

Hvilke utfordringer har du i jobben?

– Å finne så mange ulike typer av løsninger og å gjøre kunden fornøyd og glad. Det er klart at en del kommer inn og er lei seg fordi noe har gått i stykker på bilen, men de fleste kundene får fornøyd ut herfra!

 

En kunde skal på bilferie i sommer og ønsker dine beste tips. Hva sier du?

– En ting man skal være nøye med å sjekke om man har campingvogn eller tung tilhenger på bilen er å sjekke hvilken vekt bilen er godkjent for å dra. Det er livsfarlig å kjøre med for tung last da bremselengden blir lengre.

 

Hva skal man tenke på når man pakker for bilferie?

– Om du har takboks så er det viktig å ikke pakke den for tung. Mange fyller takboksen med altfor tung last. Takbokser er veldig bra å bruke når man ikke får plass til alt i bilen, men folk propper den alt for full. Det kan trykke inn taket og lede til at festene slipper og da fyker takboksen av. Det kan gå skikkelig ille.

 

 

 

Cristian Gren Alder: 38. Bor: Trollhättan Stilling: Plassjef hos Mekonomen i Trollhättan. Cristian Gren har jobbet hos Mekonomen i 17 år.
Publisert: Juni 07, 2016